Чудите се къде и как да прекарате събота вечер? Да

...
Чудите се къде и как да прекарате събота вечер? Да
Коментари Харесай

Монархът на Пловдив Ви кани на рожден ден

Чудите се къде и по какъв начин да прекарате събота вечер? Да се забавлявате в добра конюнктура, да се насладите на хубава музика, изпълнена онлайн, с чаша положително пиво в ръка?!

Отговорът е единствено един – пиано бар „ Монарх “! Тази събота, 20.10.2018 година, е специфична за нас. Точно в 00:30 ч. ще разрежем празничната торта и ще полеем празника с чаша пенливо вино под виртуозното осъществяване на Георги Желев на рояла.

Ще попитате: „ Празник ли? Какъв? “. За всички другари на пиано бар „ Монарх “ е повече от ясно – ставаме на две години!

Много посетители за този релативно къс интервал превърнахме в свои другари!

Много щастливи и споделени мигове, лица и истории запечата обективното око на фотоапарата ни.

Много незабравими шлагери изпяхме дружно!

Много обичани посетител реализатори оставиха следата си в нощния живот на Пловдив!

Написахме история с другата си визия, с професионализма на нашите чиновници, със специфичното отношение към всеки посетител!

На рожден ден като на рожден ден! Невероятни изненади, почерпки, наздравици, цветен букет от шлагери, поднесени от близначките Катя и Силвия Дамянови, подкрепени от DJ Ники и запаметяващите се пръсти по саксофона на Майки ще бъдат гвоздея в нашата стратегия в съботната нощ!

Не отлагайте! Заповядайте при нас! Монархът на нощния живот в Пловдив е заричане за гърмеж от страсти, въодушевление, ваучър до зори и най-хубавите шлагери!

Пиано бар „ Монарх “ е на познатия адрес - бул. „ Княгиня Мария-Луиза “ №1, Католическата черква. Все още може да запазите своите места за най-веселият рожден ден тази есен на телефон: 0877 220 007.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР