Чудите ли се защо винаги се влюбвате в упорити и

...
Чудите ли се защо винаги се влюбвате в упорити и
Коментари Харесай

Какъв тип лоши момчета привличате, според зодията ви

Чудите ли се за какво постоянно се влюбвате в упорити и безотговорни мъже? Причината може да е обвързвана с вашия зодиакален знак.

Разбираме, че той не ни подхожда, само че... звездите ни водят тъкмо към него. Време е да разберем към какъв вид неприятни момчета е привлечено всяко от зодиакалните съзвездия.

Овен

Дамите Овен са склонни да се влюбват в мъже, които първо ги " пленяват ", а след няколко срещи, се отдалечават, в случай че връзката вземе сериозен поврат. От тях постоянно можете да чуете фраза като: " Сега не желая сериозна връзка! ".

Телец

Често дамите Телец, са прекомерно лековерни. Затова те са склонни да избират за себе си известни измамници, с които няма да имат естествени връзки.

Близнаци

Близнаците имат невероятна позитивна сила, заради което са привлечени от „ негативно заредени “ момчета.

Рак

Раците нормално се жертват за други хора. Мъжете незабавно виждат това и дамите са привлечени от пасивни момчета, които харесват, когато някой различен прави цялата работа вместо тях.

Лъв

Понякога блясъкът на материалните неща засенчва погледа на Лъвиците. Ако една жена е поканена в ресторант от мъж в красива кола и с огромен апартамент, сърцето й съвсем принадлежи на него. За страдание, Лъвиците постоянно се оказват с външно идеални мъже, които са с неприятен темперамент под прикритието на изрядност.

Дева

Девите са доста доверчиви по отношение на молбите на някогашните си гаджета, които настояват, че са се трансформирали. Ето за какво те им дават втори късмет толкоз постоянно, пробвайки се да изградят връзка с еднакъв сътрудник още веднъж и още веднъж. И когато Девата вижда, че нейният фаворит въобще не се е трансформирал, към този момент е прекомерно късно.

Везни

Везните са доста уравновесено създание, което притегля единствено психопати. Никой различен знак не притегля толкоз доста странни персони.
 5-те най-манипулативни зодиакални знака 5-те най-манипулативни зодиакални знака
Да правиш нещата по последователен метод и да манипулираш другия за същото са напълно разнообразни работи. Манипулацията е една линия, която м...

Скорпион

Скорпионите са необикновено полово привлекателни, заради което понякога притеглят неприятни момчета. Жените, родени под този знак, незабавно схващат дали мъжът не внася нищо положително в живота им, само че колкото по-зле се държи, толкоз по-интересно е той.

Стрелец

Жените, родени под знака на Стрелец, са свободолюбиви и не са склонни да се свързват с други хора. Това притегля към тях ревностни мъже, които първо желаят да завоюват сърцето на такава жена, а по-късно изцяло да я подчинят.

Козирог
 Ето мотото, което е годно за всяка една зодия Ето мотото, което е годно за всяка една зодия
Всеки човек е друг и неповторим. Ако вярвате, значи знаете, че всички ние сме мощно повлияни от времето, месеца и датата на нашето ра...

Обикновено дамите Козирог са доста проведени и амбициозни. Но, за жалост, те постоянно се влюбват в изцяло противоположни мъже - мудни и неорганизирани.

Водолей

Жените Водолей са доста търпеливи. За страдание някои мъже на драго сърце се възползват от това.

Риби

Жените Риби имат вяра в добротата на хората, по тази причина са уверени, че мъжът може да се промени. Ако имат сътрудник с неприятен темперамент, ще се опитат да го превъзпитат, което постоянно не приключва доста добре.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР