Чудите ли се кой пази домовете на футболистите, докато те

...
Чудите ли се кой пази домовете на футболистите, докато те
Коментари Харесай

Кой полива цветята на шведите, докато са на световно?

Чудите ли се кой пази домовете на футболистите, до момента в който те играят на международно състезание? И ние не се бяхме замисляли, до момента в който шведският национал Маркус Берг не провежда конкурс за тази служба!

Правилно! Хора се състезават, с цел да могат да живеят в жилището на нападателя.

Берг е оставил строги указания. Той желае цветята да се поливат постоянно, кафето да се пие на терасата, а по време на мачовете на Швеция, тимът да се поддържа енергично. В подмяна на това краткотрайният жител ще получи ледник, цялостен с храна и бира, както и опцията да се впусне в това в действителност незабравимо премеждие.

Николета Маданска споделя още детайлности за състезанието, както и за какво синът на Берг се разплака, когато за първи път видя татко си на терените в Русия.

Красивото лице на спортната редакция ви среща и със синовете на Лионел Меси, които поздравиха прочувствено своя татко за рождения ден. Днес пък Аржентина ще се бори за мястото си на осминафинал, което въобще не е несъмнено.

А по какъв начин наподобява звездата на " Барселона " като торта и недоспиването ли е причина за пропуснатата дузпа на Кристиано Роналдо, вижте в идващото видео:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР