Чудите ли се дали съпругът ви е щастлив с вас?

...
Чудите ли се дали съпругът ви е щастлив с вас?
Коментари Харесай

10 начина да разберете дали съпругът ви е щастлив в брака

Чудите ли се дали брачният партньор ви е благополучен с вас? Това е един от въпросите, които терзаят доста дами. Всеки желае да бъде обичан и да кара половинката си да се усеща по този начин, като че ли се намира при започване на една щастлива и хармонична връзка.

Има няколко ясни белега, по които можете да познаете дали сътрудникът ви се усеща добре с вас и дали е удовлетворен от взаимния ви живот. Ето 10 от тях:

Той се усеща скъп и забелязван

Изследване от 2008 година, оповестено в Newsweek, демонстрира, че когато един мъж се усеща добре оценен от своята половинка, неизбежно това се отразява удобно на брака.

Той знае, че може да ви се довери, без да бъде съден или подложен на критика

Непосредствената и изпълнена с схващане връзка е основна за триумфа на брака. Ако с течение на времето поради непрестанно критикуване или непрекъснати опити от ваша страна да го измененията брачният партньор ви е почнал да се дистанцира, да не споделя или да ви лъже, с цел да избегне мрънкането ви, това несъмнено не води до благополучен край.

И противоположното, в случай че се отнасяте с схващане към неговите проблеми и усеща без мигновено да изваждате бележника с минусите и черните точки, брачният партньор ви ще се усеща в действителност благополучен.

Той знае, че го желаете, тъй като го показвате

Всеки мъж без изключение желае да бъде обичан, мечтан и да знае, че провокира пристрастеност у половинката си. Липсата на интерес унищожава брачните връзки.

Смее се, когато сте дружно

Когато човек се усеща добре, за него е по-лесно да се майтапи, да се смее, да се забавлява. Щом брачният партньор ви очевидно наподобява радостен и благополучен във ваше наличие и търси вашата компания, нямате мотив за безпокойствие – той е благополучен.

Той харесва това, че имате потребност от него

Мъжете се усещат като същински мъже, когато могат да оказват помощ на нежните си половинки, даже за някакви дреболии, като промяна на крушка или закачване на завеси. Това не значи, че зависите от него, а че можете да се опрете на мощното мъжко рамо постоянно, когато имате потребност от това.

Той харесва това, че се стараете да изглеждате добре

Когато един брачен партньор престане да вижда външния ви тип, това не е добър сигнал. Но пък, в случай че вашата половинка към момента се възхищава на устрема ви да изглеждате добре и се радва, че го вършиме поради него и поради себе си, това значи, че той е в действителност благополучен с вас и ви харесва каквато сте.

Той се усеща почитан от вас

Уважението в брака е един от стълбовете, на които се опират връзките сред сътрудниците.

Той в никакъв случай не се усеща афектиран или подтиснат от вас

Когато сте ядосани, съществува риск да кажете или извършите неща, за които да съжалявате. Ако с вас това не се случва и двамата знаете по какъв начин да водите борба без да си пускате кръв, това е чудесна вест за вашия брак.

Той ви има вяра

Демонстрацията на доверие от страна на брачна половинка ви е същински подарък. Когато сътрудниците си имат вяра, безпочвената и отравяща връзката ревнивост няма място сред тях.

Той знае, че е ваш приоритет

Всеки човек желае да е значима част от живота на половинката си, която обича. Взаимността е от значително значение за брака и връзката изобщо./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР