Чудили ли сте се защо все не успявате да откриете

...
Чудили ли сте се защо все не успявате да откриете
Коментари Харесай

От какво има нужда всяка зодия, за да успее в любовта през 2020 година?

Чудили ли сте се за какво все не успявате да откриете любовта? Любовта изисква старания и с цел да съумеете да я намерите и задържите, не допускайте грешките от предишното и страховете за бъдещето да ви дърпат обратно. Независимо дали търсите своята сродна душа или към този момент сте я разкрили, ето какво би трябвало да предприемете през новата година, с цел да сте щастливи в любовта. Вижте в канала " във vbox7:

Овен

Винаги бързате, състезавате се и гоните тръпката. Преследването постоянно е по-забавно за вас, само че би трябвало да си позволите да забавите темпото и да се насладите на улова и да отделите време, с цел да опознаете индивида , който желаете да обикнете. Добре е да се укротите и да се наслаждавате на момента, като поддържате тръпката. Прекалено елементарно се отегчавате, само че би трябвало да пораснете и да изберете някой, който ви оказва помощ да сте постоянни.

Телец

Трябва да забравите всички остарели неприятни страсти от минали връзки. Може да сте прекомерно отрицателни, тъй като сте се привързали прочувствено към неверните хора. Опитайте се да дадете късмет на тези, които хармонизират дейностите с думите си. Научете се да бъдете положителни, с цел да намерите прочувствената си опора. Някой ще се погрижи за вас по този начин, както желаете.
 обич iStock/Getty Images
Близнаци

Мислите, че в никакъв случай няма да съумеете да намерите този човек, който да обичате вечно , и това се трансформира във вашето самоизпълняващо се знамение. Искате да намерите този човек, който може да бъде вашето всичко, само че непрекъснато си натяквате, че той не съществува. Спрете да се стремите към нещо прекомерно високо и да вярвате, че не съществува. Можете да намерите любовта - тя съществува.-->

Рак

Хлътвате прекомерно бързо и давате всичко от себе си прекомерно бързо. Също по този начин би трябвало да забравите фантазиите за някогашния си. Ако в действителност желаете да намерите любовта, би трябвало да се сбогувате с предишното си и да продължите напред. Дайте си време да изградите доверие и отделете време да опознаете някого, преди да се влюбите в него. Търпението е основно.

Лъв

Знаете какво желаете и какво търсите, само че наподобява не ви пука какво желаят другите или какво търсят. Трябва да осъзнаете, че любовта е сред двама души, а това, което желаете, не постоянно е за вас. Научете се да обръщате внимание на желанията на другите хора и дано някой различен да бъде център на вниманието най-малко един път.
 обич iStock/Getty Images
Дева

Вие сте прекомерно потънали всекидневието и метода си на живот, тъй че е мъчно да намерите някого. Склонни сте да откриете нещо неправилно с всеки, който срещнете, затова го отблъсквате, преди в действителност да ги опознаете. Направете нещо, което нормално не бихте създали, и отделете време, с цел да опознаете някого, преди да го отрежете.

Везни

Не се оставяте да бъдете уязвими и сте склонни да се затваряте , когато любовта пристигна при вас. Прекарвате прекомерно доста време в купони и развлечение и заслепявате всички с харизмата си, като по този начин криете същинското си аз от оня специфичен човек. Покажете кой сте под тази маска и някой ще откри същинската магия във вас.

Скорпион

Отделяте толкоз доста време, с цел да забравите минали връзки и да замисляте възмездие, че не забелязвате, че същинската обич е тъкмо под носа ви. Трудно намирате любовта, тъй като желаете някой, който може да се грижи прочувствено за вас и на който можете изцяло да се доверите. Не търсете бъдещата си половинка с мътните някогашни очила, тъй като всичко, което ще видите, са дефекти. Можете да намерите пристрастеността, за която мечтаете в действителния живот.

Стрелец

Влюбвате се бързо и желаете да обиколите света и да се наслаждавате един на различен – досега, в който стане предизвикателно и пожелаете да прекратите всичко и да избягате. Любовта е повече от първите стадии на пристрастеността. Трябва да приемете, че да останеш с този, който обичаш, лишава работа и време и че не постоянно ще се случва по вашия метод. Ще намерите някой, който е постоянен, само че бъдете малко по-гъвкави.
 обич iStock/Getty Images
Козирог

Вие сте прекомерно съществени - знаете, че е значимо да работите настойчиво, с цел да съумеете в живота и мислите, че в случай че се забавлявате, ще се неуспехите. Трябва да намерите някой, който ще продължи да ви стимулира да работите интензивно, само че и да ви припомня да се научите да бъдете спонтанни и да се забавлявате. Добре е понякога да разпускате. Животът не би трябвало да е единствено за работа или игра - можете да имате и двете.
 обич iStock/Getty Images
Водолей

Вие сте малко нетрадиционни – мислите, че намирането на любовта ще ви накара да загубите кой сте. Възможно е да запазите своята автономия, до момента в който сте във връзка. Трябва да осъзнаете, че няма да загубите своята същина единствено тъй като сте срещнали някого. Когато откриете този специфичен човек, ще се чудите по какъв начин сте могли да живеете толкоз дълго без него.

Риби

Трябва да се отворите и да свалите стените си. Само тъй като някой ви е наранил в предишното, не значи, че всеки нов човек ще направи същото, само че това също не значи, че никой в никакъв случай няма да ви навреди още веднъж. Искате някой да оцени вашата изобретателна и сензитивна страна. Може да си мислите, че сте в сигурност, само че продължавате да сте самотни, като не се отваряте към любовта. Открийте се пред света - няма да съжалявате.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР