Чудили ли сте се някога как известните личности имат толкова

...
Чудили ли сте се някога как известните личности имат толкова
Коментари Харесай

Триковете за красота на звездите

Чудили ли сте се в миналото по какъв начин известните персони имат толкоз безупречна визия? Те несъмнено съумяват да реализират неповторими резултати. Не постоянно обаче повода е скъпи артикули, които елементарна жена не би могла да си разреши. Напоследък много известни дами споделят триковете, посредством които реализират този резултат. А те са дами, на които всички се възхищават.
Ето и триковете, които всяка от тях споделя и по какъв начин и вие можете да ви включите в ежедневната си рутина, с цел да имате визия на звезда:
1. Дженифър Лопез - когато сте на диета, нормално чувствате неприятния апетит и се чудите по какъв начин да се отървете от него, нали? Дженифър Лопез споделя какво прави, до момента в който е на диета, с цел да не е гладна и да не усеща дискомфорт. Тя мирише масло от грейпфрут, с цел да не се усеща зле. Също по този начин съвършената визия, на която всички й се възхищават се дължи и на извънредно доста тренировки, които тя прави всеки ден.
2. Виктория Бекъм - всяка жена се е взирала най-малко един път в фотоси на известни персони с необикновено чиста и безупречна кожа на лицето. Наистина наподобяват ослепително и този външен тип не е неосъществим. Всъщност много елементарно можете да го постигнете. Виктория Бекъм споделя, че поддържа кожата на лицето си като прави пилинг с животинска плацента.Според доста учени този способ поддържа кожата млада и подкрепя регенерацията на клетките. А госпожа Бекъм е аршин за хубост. Затова си заслужава да и се доверите.
3. Суки Уотърхаус - виждали ли сте какъв брой красиви къдрици има тя? Може би си мислите, че ги реализира посредством някакви специфични артикули или че непрекъснато е във фризьорския салон. Тя къпе косата си с кола и по този начин тя става чуплива и витална. За да не горите прекомерно доста и постоянно косата си с пресата, пробвайте с метода на Суки Уотърхаус.
4. Катрин Зита Джоунс - тя споделя, че не поддържа косата си с козметични артикули, а с най-обикновени хранителни артикули и не употребява еликсир. За здрава коса вместо това употребява бира и мед. Споделя, че няколко дни по-късно мирише неприятно, само че е доста потребно за косата. А за нея е по-важно тя да е здрава и красива. Терапията с бира е доста известна за поддържането на красива коса.
5. Гуинет Полтроу - звездата споделя, че белите си зъби поддържа с постоянно жабурене с олио. То отстранява бактериите и токсините от устната празнина и трайно избелва зъбите. Тя споделя, че от години го прави и е извънредно удовлетворена от резултата.
6. Холи Бери - тя не прави никакви процедури, с цел да поддържа тялото си красиво. Целулитът не е проблем за звездата, тя споделя, че просто прибавя кафе в скрабта си за тяло и се радва на чудесните резултати. Ако желаете и вие да постигнете нейната визия, не изхвърляйте утайката след утринното си кафе. Просто я оставете да изсъхне и я смесете с душ-гела си.
7. Шайлийн Уудли -тя споделя, че за нея грижата за здравето на тялото и е доста значима. Прочиства тялото си като като яде глина. Така чака да отстрани токсините от него.
8. Зоуи Салдана - косата е доста значима за всяка една звезда, те не могат да си разрешат да имат сухи и безжизнени коси. Ето за какво звездата прави маска с майонеза един път седмично, с цел да се радва на здрава и сияйна коса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР