Чудили ли сте се коя е перфектната екскурзия за всеки

...
Чудили ли сте се коя е перфектната екскурзия за всеки
Коментари Харесай

Гледай Формула 1 на живо

Чудили ли сте се коя е съвършената екскурзия за всеки мъж? Вероятно отмора на Мавриций и Малдивите доста ще допадне на всеки, без значение от пола, само че въпреки всичко дано погледнем обективните аргументи. Една такава екскурзия значи най-малко 10 дни на плажа, което за някои представители на мъжкия пол може да бъде по-скоро скучно. Ще се прежалят, може би, само че кой знае...

Продължаваме нататък - Виетнам, Тайланд, Куба, Лисабон, Португалия. Все екзотични дестинации, които несъмнено могат да предложат доста красиви гледки и сигурно има капацитет да станат обичани на всеки, който ги посети. Но в случай че приказваме за най-великата екскурзия за (почти) всеки мъж, то тя би трябвало да включва най-малко две от три неща - скорост, футбол и успокоение. И това не е невероятно.

Под 2000 лева на човек излиза екскурзия с включен вход за най-легендарното автомобилно съревнование в света - Формула 1 през септември. Пакетът е на Posoka.com и включва с изключение на посещаване на Формула 1, и още 5 нощувки със закуски, самолетни билети с включен ръчен и чекиран багаж до 23 кг и прехвърляния. А най-хубавата част е, че през септември автомобилното състезание ще се организира на италианската писта Аутодромо Национале ди Монца. Това е измежду най-известните писти за Формула 1 в света, тя е хазаин на надпреварата за Голямата премия на Италия от 1950 година. Това е и измежду най-сложните писти в календара - с дълги прави и мудни шикани. Намира се в градчето Монца, което е единствено на към 20 минути от Милано - международната столица на шопинга. Така се реализира и съвършен баланс, който подсигурява мечтаната отмора - до момента в който почитателите на автомобилните надпревари се любуват на съревнованията на пистата, представителките на нежния пол могат да се забавляват с обичаното си занятие - извършване на покупки, и то не къде да е, а в Милано. В града се обитават някои от най-големите бутикови магазини на международни марки като Gucci, Versace, Dolce & Gabbana и още десетки други. В самия център на Милано, до катедралата Дуомо, е окритият търговски център Галерия Виторио Мануеле. Той е поместен в замък от XIX в. със стъклен покрив и впечатляващи мозайки и в него се намират бутикови магазини от най-голям клас.

В композиция с обичайните за Италия паста, вино и красива природа, екскурзията на Posoka.com дава обещание съвършено преживяване за всеки пол и за всеки усет. Сред наложителните места, които да посетите в Милано, е и замъкът Sforzesco, който е бил резиденция на Франческо Сфорца, херцог на Милано. След обединяването на Италия се употребява за военни цели. Днес е музей на изкуството, като в сбирката му се откроява последната статуя на Микеланджело.

Заслужава си да се разноските и из парка " Семпионе ", да разгледате " Арката на мира " и да стигнете до квартала " Навили ", който прилича частично на Венеция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР