Чудили ли сте се, дали номера на автомобила носи някаква

...
Чудили ли сте се, дали номера на автомобила носи някаква
Коментари Харесай

Вижте какво разкрива номерът на автомобила ви

Чудили ли сте се, дали номера на автомобила носи някаква " скрита " информация? Всъщност, отговорът е " Да! ".

Трябва да сумираме четирите числа от регистрационния номер на автомобила. Номер 1357, сумираме 1+ 3 + 5 + 7 = 16 …. 1 + 6 = 7. След това гледаме интерпретацията на цифрата 7.

1. Вашия автомобил го покровителства Слънцето

Такива коли подхождат на представителите на силовите и държавните структури. Те усилват лидерските качества на притежателите си, оказват помощ в кариерата, придават жизненост, оказват помощ за определяне на контакти, култивират съвест. Рядко попадат в ПТП, съвсем не ги глобяват. В автомобили-единица не си коства да се занимавате с тъмни каузи, контрабанда, нечестни занимания.

2. Вашия автомобил го покровителства Луната

Отличен фамилен автомобил. Предразполага към елементарно другарство, дружба, схващане. Ако това е работна кола, ще донесе триумф на тези, които продават течности или плодове. Това е автомобил, от който стопанина получава повече, в сравнение с е очаквал. Автомобилите-двойки усилват у притежателите си чувствителността и гъвкавостта. Собственика на подобен автомобил би трябвало да се опита да е по-твърд и безапелационен.

3. Вашия автомобил го покровителства Юпитер

Благоприятен за бизнес и за други финансови въпроси. Увеличава притока на пари и потребните връзки с сполучливи хора. В подобен автомобил е добре да се вършат проекти да се обмислят тактики. Тези коли пораждат у притежателя си горделивост, от време на време несъразмерна. Ако номера на вашия автомобил е 3 се въздържайте да учите другите по какъв начин да живеят.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР