„Чудесното ми време в Тромсьо приключи и този път. Кой

...
„Чудесното ми време в Тромсьо приключи и този път. Кой
Коментари Харесай

Миро Каризмата надебеля, откакто спря алкохола! Изкара цял месец трезвен в Норвегия

„ Чудесното ми време в Тромсьо завърши и този път. Кой би повярвал преди 10 години, че ще обикна Норвегия дотолкоз, че да се връщам всяка година през януари?! Не и аз, само че ето ме в този момент! Благодаря ти, Исусе! Ти преобръщаш всичко!”, изрече се артистът, видя HotArena.

Тромсьо е един от най-северните градове в света и е мечтана дестинацията за феновете на снежните преживявания. Миро се похвали, че се e возил на шейна, теглена от особено подготвени кучета, и се e натъпкал със сьомга. „ След толкоз ястие замязях на мечо! Тромсьо, благодаря за чисто новите 5 кг от горната страна... Треньорът ми ще се зарадва! Най-обича по този начин да му се връщам!”, пошегува се изпълнителят на „ Август е септември”.

От началото на годината той е качил близо 7-8 кила, тъй като спрял да употребява алкохол и наблягал на манджите. Костадинов призна, че е бил прострастен към спиртните питиета, само че след следващото тежко пиене взел решение да се пребори с нездравословния табиет. Една нощ той прекарал часове наред в диалози с Бог, молейки се да му бъдат дадени сили и да се отърве от порока. До моментът на прозрението Миро изпивал по една торба с алкохол за 24 часа – наливал се с бира, вино и с каквото друго имал на разположение. Преди участия също прибягвал до чашката за разпределяне на напрежението. Преди две години със брачната половинка му Ели Златарев пътуваха до Гренландия, само че артистът не съумял да се наслаждения на Северното зарево, тъй като още веднъж бил фиркан до козирката. Съзнанието му било замъглено, а погледът – изменчив. Жена му даже не подозирала, че има съществени проблеми – фантазирала си, че влечението му към алкохола е в допустимите граници.

Сегашното странствуване до Норвегия било доста по-различно, тъй като Миро от самото начало бил изтрезнял и се наслаждавал пълноценно на преживяванията си в северната страна. Той споделя, че е признателен на Бог за опцията, която му се дава – да пътува до непознати територии и да опознава света. Миро не крие, че с половинката му Ели живеят разграничени – тя върти ресторантьорски бизнес в Лондон, а той развива музикалната си кариера в България. Събират се единствено по празници и почивки. По думите му фамилията им не е общоприетоо, само че двамата са намерили метод да се напаснат към обстановката и са удовлетворени от живота си.

Заради дистанцията и работата си в британската столица Ели не била неразделно до брачна половинка си и не знаела за казуса му с алкохола. Той съзнателно криел от нея, с цел да не я тревожи. Искал самичък да премине през това тестване и със лични старания да пребори зависимостта. Изпълнителят твърди, че е станал религиозен – с доста молебствия и непоклатима религия в Исус се измъкнал от дупката, написа " Уикенд ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР