Чудесно начало на трети клас, след три месеца и половина

...
Чудесно начало на трети клас, след три месеца и половина
Коментари Харесай

Щастливка! Венета Райкова Си Купи Това И Всичките Й Проблеми Се Изпариха!

Чудесно начало на трети клас, след три месеца и половина мързелуване край басейна! Сам се приготвя, самичък написа домашни, няма занималня, разчита на себе си. Дали съм виждала сходен бележник? Да – моя! “, написа гордата майка.

Венета споделя също какво е купила на Патрик за триумфа. Тя е направила дълго желан подарък и за себе си. „ Отдавна желаех да си купя пръстена „ 7 благословии “ и през днешния ден го направих! “, написа водещата на „ Папараци “. На сина си Венета е купила „ кабала медальон „ Ключът на Архангел Михаил “. Водещата се надява новите им придобивки да им донесат здраве и да ги пазят от неприятна сила.

„ Да сме живи и здрави и благословени “, моли се Венета. „ Лично аз незабавно усетих силата и спокойствието, с които ме зареждат “, написа още Райкова.

Под фотографията на новите талисмани на тв водещата и сина й незабавно заваляха въпроси от къде ги е закупила. Феновете на Райкова също желаят да се снабдят с такива. Венета не един път е казвала, че е вярваща. Със своя пръстен „ 7 благословии “ тв водещата се моли за наслада в дома, за благополучие и мир в фамилията, за здраве на всички близки, за обилие и разцвет, благославя дома, привличане на сътрудниците един към различен, благославя всички предишни шест.

„ Ключът на Архангел Михаил “ също има избрана символика. Архангел Михаил е дясната ръка на Бог и главната му задача е да закриля и пази от нисши сили, като отстранява страха и напрежението. Архангел Михаил оказва помощ на всеки, който има този ключ да развие своя цялостен нравствен капацитет.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР