Чудесна новина сполетя феновете на смесените бойни изкуства по цял

...
Чудесна новина сполетя феновете на смесените бойни изкуства по цял
Коментари Харесай

Нейт Диас и Хорхе Масвидал вече преговарят

Чудесна вест сполетя почитателите на смесените бойни изкуства по целия свят.

Само няколко дни откакто Нейт Диаз (20-11) се завърна с гръм и тропот в UFC ипокани Хорхе Масвидал (34-13) на двубой в Октагона, през днешния ден самият Масвидал призна, че към този момент са стартирани договаряния сред UFC и двамата бойци.

„ От нашата страна сме подготвени “, показа 34-годишният американец от кубински генезис в своя Youtube канал.

„ Може и да не съм разбойник от западното крайбрежие, само че аз съм от Маями, по този начин че… Но се надявам мачът да бъде в Калифорния, тъй като ще платим единствено 7% налог.

Хората непрекъснато ме питат за какво не създадем мача в Маями, в моя дом? Но истината е, че моят дом е на пътя. За мен няма значение къде ще бъде срещата. Свикнал съм да съм на път и да се удрям под дърво и камък.

В момента сме в развой на договаряния и се надявам да дадем на почитателите това, което желаят. Ще бъде като две кучета, които са заключени в клетка. Може да ме ударите с бейзболна бухалка през лицето, само че това няма значение за мен. Същото се отнася и за моя съперник.

Моето предпочитание е това да се случи през ноември или декември. По-скоро декември “, показа Масвидал, който държи върха за най-светкавичен нокаут в историята на UFC.
boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР