Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00

...
Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00
Коментари Харесай

Меги Димчева с премиера на Чудесата в нас

„ Чудесата в нас “ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в „ Топлоцентрала “

Водещата на предаването " Търси се " по БТВ - Меги Димчева ще осъществя пред аудитория своя авторски спектакъл-медитация. „ Чудесата в нас “ е прекарване, което съчетава антични духовни практики от йога, медитации и най- обичаните български песни.

Всички текстове за медитациите са написани от самата Меги Димчева, която неотдавна разгласява и тематични клипове, основани от нея. " Текстовете са предизвикани от моя персонален път в търсене на себе си.-споделя Меги-След 20-годишно " търсене " на известните хора в България усетих, че самата аз съм се изгубила. Тогава взех решение, че би трябвало да поема по нов път и в живота ми се случиха доста чудеса “.

Едно от тези чудеса е срещата й с надарения артист Борис Илиев. " За мен тази среща беше знак, че би трябвало да творим дружно, тъй като Борис извършва песните, върху които аз бях написала своите медитации ", споделя водещата.

В спектакъла с лекост са преплитат мъдростта през вековете, йога, молитвата, търсенето на път към себе си и връщането към духовността. Всичко това е дружно с красивите текстове и музика на български песни, които носят ентусиазъм за живот, обич и себепознание. Нежната музика се извършва от виртуозният пианист Иво Дуков, а специфични посетители на събитието са Михаил и Кристина Белчеви. Любимата артистична двойка на България ще показа за своя път един към различен и за това кои са песните, с които показват себе си.

Спектакълът " Чудесата в нас " включва и духовна практическа част, в която са съчетани дишане, йога и баланс на тялото. Тя ще се организира от едни от най-хубавите йога учители в Българи - Ирена Русева.

Самата Меги Димчева дефинира плана като едно събитие, в което всеки ще преживее катарзис в душата си. То ще предизвика участниците да се извърнат към себе си и да заобичат всяко прекарване в живота.

Запази своето място за „ ЧУДЕСАТА В НАС “

06 юни 19:00 ч. „ Топлоцентрала “

Чудесата в нас Купи билети

Животът твори чудеса! Всеки ден, всеки момент! Трябва единствено да ги виждаме и да благодарим! И в случай че се вслушваме във вътрешния си глас ще бъдем постоянно на нашия път, където сме свободни и щастливи с това, което сме и което имаме. Нека дружно съпреживеем този взор към дълбокото в душата си!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР