Чуандо Тан, известен фотограф от Сингапур, привлича световното внимание не

...
Чуандо Тан, известен фотограф от Сингапур, привлича световното внимание не
Коментари Харесай

Той е на 58, но никой не му дава повече от 20 г.

Чуандо Тан, прочут фотограф от Сингапур, притегля международното внимание освен със своите завладяващи портрети на други хора, само че и със забележителните си автопортрети. Роден през 1966 година, Чуандо, в този момент на 58 години, има необикновено младежко лъчение, което опонира на действителната му възраст.
 Столетницата Кейти Макрей и тайните й за дългоденствие
Тя е на 106, претърпяла е 2 международни войни и има 4 простички съвета за дългоденствие

Тайните на Кейти Макрей за пълностоен живот

Веднъж модел през 80-те години на предишния век и даже поп артист през 90-те, този сингапурец се насочва към кариера във фотографията, откакто певческите му задължения понижават. Неочаквано едно отклоняване от нормалната му работа му слага нова траектория.

В изявление фотографът споделя: " Създадох акаунт в Instagram, откакто другари загатнаха, че клиентите в днешно време считат, че фотографът трябва да бъде в социалните мрежи. За да има някакво наличие, взех решение да споделям мислите си, като разгласих няколко фотоси на мен самия. "

Потребителите бързо забелязват забележителния външен тип на Тан, макар неговите 58 години. Дори възникват спекулации, като някои го приписват на генетиката, до момента в който други смятат, че е поради чистия въздух на Сингапур, качественото опазване на здравето и продуктите от висок клас. Нека се задълбочим в всекидневието на фотографа, с цел да проверим тези догатки.
 Кери Бърнет - тя е баба на 53, само че е и една от най-хубавите танцьорки на стълб
Тя е на 53, баба е и e една от най-хубавите танцьорки на стълб

Забележителната история на Кери Бърнет

Какво похапва

Тан се придържа към убеждението, че диетичните избори на човек играят значима роля както за цялостното му богатство, по този начин и за физическия външен тип, като съставляват 70% от уравнението, до момента в който упражненията способстват с 30%. Този принцип управлява храната, която сортира, като да вземем за пример потреблението на шест твърдо сварени яйца за закуска, но единствено с два жълтъка, поради проблеми с холестерола.

Той добавя утринното си хранене с чаша мляко и понякога включва авокадо с горски плодове, предлагайки забележителен протеинов и енергиен подтик, с цел да стартира деня си.

Ястията на Тан се състоят основно от пиле с ориз, зеленчуци на скара и рибена чорба през целия ден. Въпреки слабостта си към сладоледа, той си го разрешава прецизно единствено през първата половина на деня. Тан умишлено заобикаля кафето и чая, предпочитайки изобилната консумация на вода.

Как тренира

Тан включва силови упражнения в своята рутина, като се стреми към четири седмични тренировки, само че се случва да се помири и с три, когато е ангажиран. Той отделя към 30 минути за тази активност. След силова подготовка следва кардио, избирайки бързо вървене на бягаща пътека вместо джогинг, поради пострадване на коляното. Освен това, дава приоритет на плуването, като се стреми да плува към час всеки ден на вечерен басейн.

Козметиката

Въпреки че има спекулации, че Тан се подлага на пластични интервенции или употребява специфична козметика, той обяснява метода си, заявявайки: " Имам сензитивна кожа, по тази причина има само две неща, които употребявам всекидневно: гел за измиване на лицето и хидратиращ крем. " Признава, че употребява багра за коса, с цел да се оправи със сивите си коси, написа Bright Side.

Сънят  

В реалност Тан дава приоритет на поддържането на непрекъснат график на съня, като заобикаля да стои безсънен след 23 часа и да се разсънва рано всеки ден. Той твърдо има вяра, че работата до късно през нощта или гледането на филми след среднощ не способстват за положителното здраве. Въздържа се от хранене пет, шест часа преди лягане, с цел да си обезпечи първокласен сън.

Чуандо твърди: " Повярвайте ми, лягането рано си заслужава. След като сте имали задоволително сън, ще можете да вършиме повече неща денем, в сравнение с в случай че работите през нощта. "
 Апасра Хонгсакула - Мис Вселена 1965 година, която към този момент е на 76, само че наподобява на 30
Мис Вселена 1965 година, която към този момент е на 76, само че наподобява на 30

Когато остаряваш, само че въобще не ти проличава

Защо не обича да го назовават " постоянно млад "

По време на скорошно изявление за поредност за дълголетието той намерено признава, че непрекъснатите разговори относно младежкия му външен вид в последна сметка стигат до него и го карат да усеща напрежение. " Защото надълбоко в себе си знам, че не съм толкоз млад. Аз одъртявам. Така че няма да сътворявам неправилното усещане, че съм постоянно млад. Може би всички те желаят директен път, загадка по какъв начин да запазят младостта си вечно. "

Тан обмисля процеса на остаряване и искрено споделя: " Ще излъжа, в случай че кажа, че в никакъв случай не ми е минавало през мозъка, че желая да се науча по какъв начин да не одъртявам. Но това е нещо, което не можете да избегнете, тъй като стареенето е неизбежно ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР