Чрез тази жена говори азиатската диващина”.Така политологът проф. Евгений Дайнов

...
Чрез тази жена говори азиатската диващина”.Така политологът проф. Евгений Дайнов
Коментари Харесай

Проф. Дайнов безпощаден: Чрез Константинова говори азиатската диващина!

" Чрез тази жена приказва азиатската диващина”.

Така политологът проф. Евгений Дайнов разяснява изявлението на вицепремиера Калина Константинова по отношение на бежанците у нас.

„ Аз реагирах на надменно, високомерно и презиращо хората изявление на български служител в нейно лице”, изясни той.

„ Това високомерно пренебрежение към слабите постоянно в България идва да прикрие неспособността на администрацията на бъде обикновено проведена. Когато тя, за следващ път, се окаже, че създава единствено безпорядък, стартира да упреква жителите, жертвите и най-слабите”, счита политологът.

Ако я намаше гражданската реакция против думите на вицепремиера Константинова, в този момент нямаше да има регионални шефове в лагера в Елхово, в който са настанени украинските бежанци. Аз реагирах надменно поради високомерното и презиращо хората изявление на български служител в нейно лице, и това високомерно пренебрежение към слабите постоянно в България идва, с цел да прикрива неспособността на администрацията, българската, генерации наред да бъде обикновено проведена и за следващ път се оказа, че създава единствено безпорядък. Да започнеш да обвиняваш жителите, жертвите и най-слабите, които са бежанците. Те на мен могат да ми се карат, да ми викат, да ме подритват, тъй като аз съм български жител и аз мога да пиша недоволства, да приказвам с техния шеф.

Това сподели по Нова Тв проф. Евгений Дайнов за изказването на вицепремиера Калина Константинова за украинските бежанци у нас.

Отношението на една цивилизована страна се вижда по това по какъв начин тя се отнася към най-слабите хора, които са на нейната територия. Да им казваш, аз вземам решение, че приключвам програмата, аз няма да позволи повече нито един рейс и трен, аз вземам решение дали да имате права, това не е европейско, това не приказва за европейската цивилизация. Това, което приказва тази жена, приказва за азиатската дивотия, а ние сме европейска страна, и почтено да ви кажа, генерации наред ми омръзна администрацията да презира най-слабите, добави проф. Евгений Дайнов.

Психиатърът доктор Цветеслава Гълъбова пък разяснява изявление от вторник на Олена Коцева в „ Здравей, България”. Тя назова тона ѝ против страната, която е дала заслон на хиляди хора, „ арогантен” и „ неприемлив” и „ високомерен”.

Председателят на Агенцията по бежанците Мариана Тошева е на място в Елхово. Лагерът там е издигнат през 2019 година, а това е неговото първо прилагане. Тя изясни, че е помолила бежанците да създадат четири листата, съгласно които още през днешния ден те ще бъдат разграничени на групи и преместени към други бази. Първият лист е с възрастни хора, които имат болести. Вторият – с майки на деца до 3-годишна възраст. Третата категория са хората, които разполагат със личен превоз, изясни Тошева. Последният лист е на разнообразни хора, чиито деца са на възраст над 3 години.

Васил Александров е регионален шеф на Ямбол. Той опроверга изказванията, че за част от новодошлите бежанци е нямало обезпечена храна. По думите му всички украинци са били нахранени.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР