Чрез тази жена говори азиатската диващина. Така политологът проф. Евгений

...
Чрез тази жена говори азиатската диващина. Така политологът проф. Евгений
Коментари Харесай

Проф. Евгений Дайнов за Калина Константинова: Чрез тази жена говори азиатската диващина!

" Чрез тази жена приказва азиатската дивотия ". Така политологът проф. Евгений Дайнов разяснява изявлението на вицепремиера Калина Константинова по отношение на бежанците у нас. " Аз реагирах на надменно, високомерно и презиращо хората изявление на български служител в нейно лице ", изясни той пред Нова телевизия.

" Това високомерно пренебрежение към слабите постоянно в България идва да прикрие неспособността на администрацията на бъде обикновено проведена. Когато тя, за следващ път, се окаже, че създава единствено безпорядък, стартира да упреква жителите, жертвите и най-слабите ", счита политологът.

Председателят на Агенцията по бежанците Мариана Тошева е на място в Елхово. Лагерът там е издигнат през 2019 година, а това е неговото първо прилагане. Тя изясни, че е помолила бежанците да създадат четири листата, съгласно които още през днешния ден те ще бъдат разграничени на групи и преместени към други бази. Първият лист е с възрастни хора, които имат болести. Вторият – с майки на деца до 3-годишна възраст. Третата категория са хората, които разполагат със личен превоз, изясни Тошева. Последният лист е на разнообразни хора, чиито деца са на възраст над 3 години.

Васил Александров е регионален шеф на Ямбол. Той опроверга изказванията, че за част от новодошлите бежанци е нямало обезпечена храна. По думите му всички украинци са били нахранени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР