Чрез подкрепата от ЕС малкият и среден бизнес в Дупница

...
Чрез подкрепата от ЕС малкият и среден бизнес в Дупница
Коментари Харесай

Лиляна Павлова в Дупница: Чрез подкрепата от ЕС малкият и среден бизнес в Дупница ще продължи да се развива

Чрез поддръжката от Европейски Съюз дребният и междинен бизнес в Дупница ще продължи да се развива. Пред нас имаме значимата задача да поддържаме дребния и междинен бизнес, с цел да се основават работни места.

Това съобщи по време на среща с жители в Дупница претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Лиляна Павлова. Тя бе съпроводена от регионалния координатор на партията за Кюстендил Виктор Янев, общинския ръководител на ГЕРБ Ивайло Константинов, кмета на Дупница инж. Методи Чимев, народния представител Радослава Чеканска, зам.-кмета Крум Милев и други Лиляна Павлова посети осведомителната шатра на ГЕРБ, ситуирана на централния площад „ Свобода “, където беседва с десетки дупничани за изгодите от европейската взаимност за района и страната ни.



„ Здравеопазването и образованието също са наш приоритет, в това число с поддръжка от европейските фондове “, уточни по време на диалозите Павлова. Кандидатът за евродепутат сподели още, че ремонтът на пътя Дупница – Клисура – Самоков, който се реализира с европейски средства, е значим, тъй като свързва Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюешево " с Автомагистрала „ Струма ", с първокласния път София - Благоевград и с Автомагистрала „ Тракия ", а това обезпечава по-добри условия в всекидневието на жителите, а и за бизнеса.

„ След 2020 година ще работим за това европейските стратегии да обезпечават финансиране за интегрирани планове, които способстват за развиването на целия район и се основават на неговите съответни преимущества и потребности. Така и селата в общините също ще могат да се възползват от европейската взаимност “, изясни още Лиляна Павлова. Тя бе безапелационна, че Дупница заслужава да се развива, да бъде все по-красива и да се благоустроява, а това може да се случва посредством европейските фондове, с обединените старания на локалната власт и държавното управление.



„ Трябва да бъдем дейни на тези избори, тъй като те още един път ще ни дадат поддръжка за политиките, които вършим. Може да вършим неточности, само че ги поправяме и вървим напред, тъй като знаем вярната посока “, сподели още Павлова. Тя прикани дупничани да поддържат Политическа партия ГЕРБ на 26 май с номер 12 в бюлетината.



„ Не беше надалеч времето, когато преди няколко години прекосявахме този площад с гумени ботуши. Дупница беше в обстановката пред един провален план за необятен градски център. И тогава госпожа Павлова – с цялото си сърце и старания – оказа помощ този план да бъде осъществен “, напомни Ивайло Константинов.



Кметът на Дупница инж. Методи Чимев съобщи: „ Вярвайте, че в случай че нещата през последните 7-8 години са се случвали в града, е посредством и на госпожа Лиляна Павлова. Няма план, няма проблем, за който ние, като управление, да сме търсили подпомагане и да не сме го получили “. Той даде за образец автомагистрала „ Струма “ и това да се спомага Дупница да има включването /слизане и качване/ към нея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР