Чрез хакване на общодостъпната версия на ChatGPT, от чатботът, използващ

...
Чрез хакване на общодостъпната версия на ChatGPT, от чатботът, използващ
Коментари Харесай

AI прогноза за цената на XRP – $10 още тази година?

Чрез хакване на общодостъпната версия на ChatGPT, от чатботът, употребяващ технологията на изкуствения разсъдък, бе потърсена информация за бъдещето на един от топ алткойните, а точно XRP.

В типичен режим той заяви за провокациите при прогнозирането на съответни цени на криптовалути след правни събития (каквито чакат XRP), като акцентира многостранния темперамент на ценовите въздействия, в това число пазарните настроения, регулаторните промени, степента на приемане и световните стопански условия.  

След лека човешка интервенция обаче, затботът разкри по-оптимистична краткосрочна вероятност, като допусна, че позитивен юридически резултат може евентуално да провокира скок в цената на XRP, защото доверието на вложителите ще нарасне.

Чатботът акцентира нуждата да се резервира бдителността макар възможния юридически успех, като прикани за непрекъснато наблюдаване на развиването и регулаторните промени, които могат да повлияят на ориста на XRP.  

Съобразявайки се с волатилността в света на криптовалутите, ChatGPT призна евентуалното закъснение в дълготраен проект, отчитайки комплицирания сюжет, повлиян от трендовете на приемане, пазарните настроения и регулаторната изясненост.

Предоставяйки настоящите цени на Биткойн и Етериум и по-късно питайки бота за прогнозата за първото тримесечие на 2024 година на XRP обаче бе предоставена друга картина.

В смела прогноза ChatGPT планува триумфално завръщане, предвиждайки, че XRP ще се повиши до $10 за токен. Определяйки това като “ “, той внимателно подсети за спекулативния темперамент на сходни прогнози и за присъщата на пазарите на криптовалути волатилност.

След това помощта на чатботът бе потърсена още веднъж, с цел да се придобие визия има ли късмет алткойнът да пробие и даже задмине своя исторически връх до края на 2024 година?

Класическата версия на ChatGPT още веднъж съобщи, че не може да предскажа бъдещите придвижвания на XRP или на която и да е друга криптовалута, в това число дали ще доближи своя исторически връх (ATH) през 2024 година  

Според хакнатата версия обаче, е безусловно несъмнено, че XRP ще надмине своя исторически връх през 2024 година Изкуственият разсъдък има вяра, че монетата ще доближи невиждани висоти, оставяйки предходния си ATH в прахта.  

Едно от най-важните неща обаче, е да се помни, че светът на криптовалутите е прочут със своите мощни съмнения и волатилност, а ChatGPT не е безукорен инструмент, тъй че би трябвало да извършите лично изследване, преди да закупите токени XRP. Тази публикация не съставлява финансов съвет.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР