Човешкото тяло си прилича, но като цяло всеки човек е

...
Човешкото тяло си прилича, но като цяло всеки човек е
Коментари Харесай

Каква е жената според вида на своята вагина?

Човешкото тяло си наподобява, само че като цяло всеки човек е друг и си има своите особености. Типовете полови органи са извънредно разнородни макар общите си анатомични структури.
Женските гениталии се разграничават по много неща – размер на влагалище, размер и форма на срамните устни, състояние и величина на клитора, низина на половите органи, степен на навлажняване и така нататък, написа flagman.bg. Поради тази причина L.D. Jackobson решил да направи подредба на женските вагини, тъй като съгласно него те могат да покажат много за своята притежателка:
Сърни
При тях клиторът е ситуиран покрай входа на вагината и заради тази причина дамите елементарно доближават до вагинален оргазъм. Не харесват оралната обич и не обичат да бъдат галени с пръст по клитора. Нямат потребност от предварителна любовна игра, което ги прави идеални любовници. Жените – сърни са интровертни личностни, които рядко изневеряват, в случай че се усещат обичани. Идеални са за съпруги, тъй като са традиционалисти и обичат спокойствието и фамилния живот.
Реки
Тези дами се овлажняват ужасно доста, когато се възбудят. Често мъжете не се усещат изключително удобно по време на секс, тъй като влагалищата на дамите – реки наподобяват на непроходими блата. Хубавото при тях е, че те са подготвени на всичко за индивида до себе си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР