Човешкото тяло продължава да се движи година и половина след

...
Човешкото тяло продължава да се движи година и половина след
Коментари Харесай

Сложиха камера в ковчега при мъртвец, кадрите от следващите 18 месеца потресоха всички ВИДЕО

Човешкото тяло продължава да се движи година и половина след гибелта. А учени съумяха за първи път да запечатат на камера какво се случва по време на процеса на разлагането му.

Видяното от експертите може да шокира хората със слаби нерви, тъй като се оказва, че през цялото това време мъртвецът продължава да се движи.

Установиха цвета на гибелта и сънищата, които я предхождат 2,5 месеца преди да издъхне човек

Изследванията са извършени в Австралийския Център за тафономически пробни проучвания (Australian facility for taphonomic experimental research – AFTER. Буквалният превод от британски език на абревиатурата значи след това.

Това е единственото научно-изследователско институция в Южното полукълбо, в което се изследва процесът на разложение на човешкото тяло в естествени условия.

6 признака за идна гибел
Учените са настроили автоматизираната си камера по този начин, че на всеки половин час от светлата част от денонощието тя да запечатва това тъжно представление. Снимките са траяли 17 месеца.

Повече за потресаващите открития на експертите и ВИДЕО, които несъмнено не са за хора със слаби нерви, вижте в zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР