Човешкото тяло е най-сложната система. Понякога дори не знаем на

...
Човешкото тяло е най-сложната система. Понякога дори не знаем на
Коментари Харесай

Доктор: „Тези златни правила за самолечение работят по-добре от лекарствата…“

Човешкото тяло е най-сложната система. Понякога даже не знаем на какво сме способни. Силата на словото и човешката мисъл има невъобразима лечебна сила и наподобява неефикасно да се лекува каквато и да е болест без духовно излекуване. За да стартирате лечебните сили на тялото, би трябвало да повишите равнището на вътрешна витална сила. Тогава можете сполучливо да успехите заболяването и да възстановите здравето!

Споделяме с вас елементарни рекомендации, които ще ви научат да цените живота, ще ви оказват помощ да възстановите здравето на тялото и щастието и мира на душата. Опитайте се да следвате тези рекомендации, без значение дали имате проблеми, или не. Ще видите, доста скоро животът ще свети с изцяло разнообразни цветове. Излекувайте тялото си сами!

1. Пийте 0,5 литра чиста вода три пъти дневно. По време на процедурата си повтаряйте: „ Здрав съм, церя се! “

2. Намерете време за самомасаж. Около 10-15 минути дневно ще ви заредят с сила и жизнеспособност. Просто разтрийте тялото си с длани, като обърнете особено внимание на главата, шията, гърдите и краката.

3. Научете се да си лягате в 22:00 и ставайте с първите лъчи. Ако имате опция, можете да спите на обяд, само че не повече от час.

4. Обърнете внимание на дишането си. То би трябвало да е безпрепятствено, свободно, с чувство за вътрешна наслада.

5. Направете лист с лечебни думи, които да повтаряте всеки ден по няколко пъти. Например: „ Излекуван съм, здрав съм! В мен влиза лечебна сила. Лекува органите ми. Моят черен дроб, глава, бъбреци стават здрави. ”

6. Опитайте се да премахнете здравословните проблеми от главата си. Не мислете и не говорете за заболяванията си. Много е значимо!

7. Бъдете измежду природата допустимо най-често, наслаждавайте се на единството със земята, гледайте небето и се възхищавайте на облаците. Доброто въодушевление и чистият въздух са ключът към положителното здраве.

8. Слушайте радостна, енергична музика денем и релаксираща вечер. Танцувайте, пейте дружно, наслаждавайте се на момента!

9. Яжте постоянно, само че на дребни порции, 5-6 пъти дневно. Простата домашна храна е най-здравословна. Гответе каша заран, яжте салати, кисело зеле, домакински самун.

10. Започнете да спортувате. За това не е належащо да ходите на фитнес, домашните извършения са това, което ви стига! Клякайте, бягайте на място, правете лицеви опори и тренирайте с дъмбели. Основното нещо е да работите интензивно и да се потите.

11. Постете един ден в седмицата. Ако не можете за един ден, постете по-малко.

12. Водете спокойни и откровени диалози с околните си. Това е превъзходен метод за продан на позитивна сила, привеждайки вас и събеседника в хармонично положение.

13. Премахнете от себе си всички канали, по които тече отрицателна информация. Мислете единствено за положителното. Гледайте комедии, четете прочувствени книги, слушайте обичаните си песни. Без комплицирана и натрапчива информация – единствено приятни и позитивни страсти!

14. Много мощно упражнение! Поемете малко въздух и по-късно покрийте устата и носа си с пръсти. Кажете си фразата: „ Искам да пребивавам! “ Разтворете пръстите си. Отпуснете се и повторете още веднъж.

Тази процедура ще даде на тялото ви сигнал за мощно предпочитание за живот и тогава заболяванията ще стартират да отстъпват. Изненадващо, постоянно заболяванията идват от подсъзнателно обезценяване на личния живот.

15. Отделет 5 минути дневно за положителни мисли. Настанете се комфортно и помислете от дъното на сърцето си: „ Нека всички са здрави, дано всички са добре! “

16. Всеки ден си представяйте бъдещето си като здрав и благополучен човек. Например седмица по-късно се вижте усмихнат и радостен на някое познато място. Подобни мисли един-два пъти ще ви заредят със мощна жизнеспособност и здраве.

17. Това е най-важният миг. Обърнете се към Бог за помощ. Молете се, отидете в храма и поискайте излекуване. Ще бъдете здрави!

Променяйки отношението си към себе си и здравето си по този метод, вие ще откриете скритите благоприятни условия на личното си тяло и ще извършите живота си щастлив и проспериращ. Ако се интересувате от тази процедура за самолечение, не пропускайте да прочетете книгата на Луиз Хей „ Излекувай себе си ”!

Известният психолог дава редица общи препоръки, които оказват помощ за поддържане на жизнеспособност, здраве, въодушевление, оказват помощ да станете щастливи и сполучливи.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР