Човешкият мозък продължава да функционира след смъртта, което означава, че

...
Човешкият мозък продължава да функционира след смъртта, което означава, че
Коментари Харесай

Шокиращо! Мъртвите знаят, че са умрели и ни чуват

Човешкият мозък продължава да действа след гибелта, което значи, че човек знае, че е мъртъв. Това излиза наяве от ново изобретение на учени, които настояват, че няколко секунди откакто спре сърцето мозъчната активност продължава, оповестява „ Дейли Мейл “.

Експертите споделят, че един пациент би бил изцяло наясно какво се случва с него, защото съзнанието му продължава да работи. За малко време след гибелта човек е „ заклещен “ в мъртвото си тяло с към момента работещ мозък. Оцелели от инфаркти били изцяло наясно какво става към тях, макар че били клинично мъртви преди да бъдат върнати към живота. Те можели да опишат какво се случвало към тях, откакто сърцето им спряло да бие, разкрива новото изследване.

Учените даже настояват, че има доказателства, че умрелите чуват лекарите да афишират гибелта им. Д-р Сам Парния и неговият екип от Университетското здравно учебно заведение „ Стоуни Брук “ в Ню Йюрк са изследвали съзнанието след гибелта посредством изследване на случаи на прекъсване на сърцето на хора от Европа и Съединени американски щати.

А хората постоянно се трансформират, откакто претърпяват този миг на „ живот след гибелта “ и стартират да желаят да оказват помощ на другите. Той посочи, че пациентите не се връщат към живота със мемоари и видения като във филмите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР