Човешките души имат две страни - ангели и демони. И

...
Човешките души имат две страни - ангели и демони. И
Коментари Харесай

Ако в семейството ви има една от тези 3 зодии, сте...

Човешките души имат две страни - ангели и демони. И всички те посещават планетата, с цел да балансират салдото сред положителните планове и злото.

Душите на демоните оказват помощ на хората да се оправят с компликациите, да преодоляват скърбите и да понасят загуби. Ангелските души учат на обич и добрина.

И всеки би желал да има ангелска душа, с цел да направи света по-добър и по-прекрасен. Но не всички хора са притежатели на такава душа, единствено някои са определените.

Астролозите дефинират зависимостта на характера на индивида от небесните тела и каква душа ще има човек. Има единствено 3 представители с душата на добър ангел.

Везни
Този знак е талантлив с най-ангелски чистата душа. Те са склонни да схващат и възприемат проблемите на другите като свои лични. В живота им ги чакат доста възходи и падения, само че те постоянно ще обхванат в човешката тъга и ще оказват помощ. И в случай че тяхното присъединяване е належащо, те ще избягат от делата си и ще изоставят нормалния си живот, в случай че бъдат помолени да го създадат. И го вършат безкористно, от време на време даже за непознати. Тяхната дарба бързо да схващат обстановките отвън всякакво подозрение, затова, слагат благосъстоянието на хората над всичко друго.

Тези представители също са надарени с дарбата да усещат хубостта. Способността им да виждат хубост, където никой не я вижда, ги прави специфични и разнообразни от другите хора. Освен това те могат да основават хубост и да внушават естетика в нея. Те са способни да основат духовно въодушевление и да лекуват разрушени сърца, давайки им религия за най-хубавите времена. Тези знаци са притежатели на същинско ангелско самообладание, а техните близки са доста щастливи, че са с тях. Те се пробват постоянно да бъдат уравновесени и спокойни, тъй че е доста мъчно да ги извадят от духовния комфорт.

Водолеите

Те са надарени с мъдрост и успокоение. Те имат същинско огромно сърце, което никой различен няма. Винаги има място за наслада и болежка. Те с право могат да се смятат за лечители на човешките души, тъй че по-често се занимават с щедрост и битка за човешки права. И всичките им положителни планове от време на време са повода те да нямат време да основат лично семейство. Но те нямат време да живеят живота си, тъй като непрестанно се стремят да спасят или да оказват помощ на някого. Но даже и да не се постанова да избавят някого, въпреки всичко е все едно, ще намерят тези, които ще се нуждаят от помощ. И представителите на тази зодия ще създадат това с огромно задоволство.

Те имат толкоз огромно посвещение, че наподобява тяхната устойчивост е на границата и скоро ще се предадат. Но това мнение е лъжливо. Техният ресурс от витална сила е толкоз огромен, че ще им би трябвало къс интервал от време, с цел да го възстановят и са подготвени още веднъж да оказват помощ. Те са надарени освен с мъдрост, само че и с прелестна вътрешен глас. Те усещат интуитивно в коя посока е пътят към триумфа и къде е ъгълът зад който би трябвало да се обърне, с цел да се избегнат неприятности. И те гледат на всички компликации от философска позиция, което им дава опция да запазят здравето си и да не харчат силата си. И към такива рационални и мъдри хора другите са привлечени и идват за съвет.

Риби

Способността им за вътрешен глас има необятен обсег. Те могат да имат секрети познания и да виждат това, което е недостъпно за другите. Те стават отлични ясновидци или предсказатели. Те лекуват човешките души, слагат я на верния път и я тласкат към вярното решение. Те също са отлични водачи и за личната си душа, помагайки на хората да намерят смисъла на живота и да схванат същинската си цел. За някои хора, които са се впуснали в последната стъпка, тези представители са същински ангели пазители.

Те са прелестни създатели на всичко изискано и същинско. Те употребяват своята вътрешен глас толкоз брилянтно, че им оказва помощ да основават божествени шедьоври, извличайки блестящи хрумвания от самата душа. И всичко това лишава от тях доста мощ и сила, макар че ресурсите им не са неограничени. Но те към момента имат способността да се възвръщат бързо. И го вършат на подсъзнателно равнище, прекъсвайки се от външния свят и рестартирайки се по нов метод.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР