Човешки останки са намерени в близост до дома на 39-годишната

...
Човешки останки са намерени в близост до дома на 39-годишната
Коментари Харесай

Откриха човешки останки край дома на Хари и Меган

Човешки остатъци са открити наоколо до дома на 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишния принц Хари в Монтесито, гръмна западната преса, предава Стандарт. На злокобната находка се натъкнали озеленители на пътя край обилното имение на херцозите на Съсекс, което те получиха за 14,7 милиона $ преди година, разгласи The Sun.

Работата по обекта неотложно била спряна и на място е извикана полиция. Заради спокойствието в региона и неналичието на произшествия на място като Монтесито, злокобната находка е същински призрачен сън, настояват съседите - кой от кой по-заможен и прочут.

По време на следствието обаче се оказало, че откритите човешки кости са на няколко хиляди години. Спешно извиканите антрополози са открили, че останките са на дете или юноша - индианец от племето Чумаш, обитавало региона още преди 11 хиляди години.

Властите потвърдиха, че парцелът, в който са открити човешки остатъци, няма нищо общо с Меган Маркъл и принц Хари.

Меган и Хари купиха къщата си от съветския предприемач Сергей Гришин, някогашен съсобственик на RosEvroBank, напомня и съветската преса, която също писа за случая.През 2009 година Гришин купил къщата за 25 милиона $ и от години се опитвал да я продаде за 34 милиона $. Никой обаче не показал интерес и милиардерът понесъл солидни загуби от продажбата.

Районът, в който живеят херцозите, е доста влиятелен - съседите им са доста богати хора и звезди като Опра Уинфри и Елън Дедженерис. Не всички локални поданици обаче са удовлетворени от съседите си от кралското семейство. След като Меган и Хари се преместили в Монтесито, живущите в региона почнали да се оплакват от огромния поток от туристи и папараци, които непрестанно се пробват да заловят двойката, вследствие на което постоянно нарушават публичното успокоение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР