Човешката енергия е фина структура, която се нуждае от постоянно

...
Човешката енергия е фина структура, която се нуждае от постоянно
Коментари Харесай

Тези неща унищожават жизнената енергия

Човешката сила е фина конструкция, която се нуждае от непрекъснато външно презареждане. Ако нещо работи разрушително на биополето ни, то освен ни лишава от виталната ни сила, само че и от шанса ни.

Всеки човек е обвързван с центъра на изобилието на Вселената посредством специфични микровълни, които излъчват тялото и душата му. Ако човек има слаба сила, връзката му с Вселената става все по-слаба и тя доста мъчно чува желанията му. Късметът посещава такива хора доста по-рядко.

Недостигът на витална сила се отразява неприятно и на имунитета ни - прочувствен и физически. Всеки човек се нуждае от прочувствена отбрана, с цел да преживее подозренията и да се бори с негативите, които му пречат да реализира желанията си. Отслабващата аура прави индивида податлив към меланхолия и незаинтересованост, отмалялост и неприятно въодушевление.

Третата заплаха, която заплашва всеки, който разреши биополето му да отслабне, са неприятните очи. Енергийният ви щит ще работи по-зле и е прекомерно евентуално да станете жертва на неприятни очи. Хората със едва биополе са мощно податливи на проклятия или любовни вълшебства.

Всеки, който желае да притегли благоденствие в живота си, е добре да се отърве от източниците на заплаха, които унищожават биополето му и основават негативи.
Стари движимости
Тук могат да бъдат отнесени всички остарели мебели, обувки и облекла, от които от дълго време не се нуждаете, само че сърце не ви дава да изхвърлите. Ако в дома си имате особено място за остарели движимости, това въобще не значи, че сте предпазени.

Боклуците замърсяват цялата къща, а не просто дребна част от жилищното пространство. Отрицателната сила стартира да циркулира в целия апартамент, унищожавайки позитивното начало на всички жители. Колкото повече отпадъци има в къщата ви, толкоз по-често хората в нея ще се карат и разболяват.
Супени съдове и огледала
Не пазете счупени чаши и чинии. Това е доста рисково, тъй като от тях ядете и пиете, т.е. попълвате виталните си сили. Трябва да се храните с нова, чиста и приятна посуда.

Същото важи и за огледалата. Огледалото е място за акумулиране на сила. Счупеното огледало работи по същия метод, както купчината остарели отпадъци, която сте складирали на балкона.
Чужди амулети и талисмани
Като цяло непознатите движимости са доста рискови. Когато купувате или разменяте облекла или декорации, е най-добре постоянно да правите обред по филтриране от непознатата сила.

Ако въпросната движимост е била амулет, най-добре е въобще да не я приемате, тъй като може да се трансформира в огромна заплаха даже и да не я носите върху себе си.
Чужди фотоси
Ако индивидът на фотографията не живее с вас или не ви е прелестен, такава фотография е в положение да излъчва деструктивна сила. Тук работи не толкоз законът на биоенергията, колкото простата логичност.

Ако един човек не ви харесва, той автоматизирано ще ви пречи да живеете обикновено, напомняйки за себе си даже и от една елементарна фотография.

Вещи на мъртвец

Всяка една движимост, която е принадлежала на човек, който към този момент не е измежду живите, няма място в дома ви. Тя унищожава удобната сила и по тази причина е най-добре бързо да се избавите от нея!

Увехнали цветя

Самата панорама на увехнали цветя е доста потискаща и уродлива.

Букетите, които от дълго време са изгубили естествения си тип, носят неприятно въодушевление, кавги и неприятен шанс. Колкото по-дълго ги държите в дома си, толкоз по-лошо ще става ситуацията.

Вещи, които не ви харесват

Ако в жилището си имате движимости, които ви нервират, натъжават или карат да съжалявате, е добре да ги изхвърлите или да ги подарите на някой. Човешкият разсъдък би трябвало да е свободен и явен и не си заслужава да се затормозява с непотребни неща, написа jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР