Човекът, стрелял срещу папа Йоан Павел Втори през 1981 г.

...
Човекът, стрелял срещу папа Йоан Павел Втори през 1981 г.
Коментари Харесай

Али Агджа: Кремъл искаше да убие папата

Човекът, стрелял против папа Йоан Павел Втори през 1981 година - Али Агджа - показва Кремъл като гарант на атентата в изявление за предаването "Ничия земя " на Даниела Тренчева по Нова тв.

"Минаха четирийсет години. С времето истината ще излезе нескрито. Естествено, Ватиканът знае истината. Вероятно и американското държавно управление я знае, Кремъл също знае истината. Разбира се, има два аспекта. Единият е гигантски. Една свръхестествена истина, която Ватиканът по този начин и не изясни. Истина, обвързвана с пророчеството от Фатима. Има и друга истина, която е обвързвана с Кремъл, тъй че това е дълга история ", споделя той в изявлението.

И добавя: „ Истината е тази. Кремъл искаше да убие папата с полски генезис. Защото папата представляваше огромна опасност за съществуването, за оцеляването на Съветската империя, която беше застрашена от Полша, от профсъюза Солидарност и по този начин, Кремъл взе решение да убие полския папа. Това е, истината е елементарна. "

„ Нищо не съм не запомнил. Да, може би някои хора, свързани с атентата, са били убити или са умряли по време на следствието. Но аз помня доста добре всичко, което се случи. Трябва да се помни. Защото светът би трябвало да знае какво се случи”, споделя Мехмет Али Агджа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР