Човекът постоянно се интересува от всички аспекти на секса, така

...
Човекът постоянно се интересува от всички аспекти на секса, така
Коментари Харесай

134 оргазма за час и други изумителни секс рекорди

Човекът непрекъснато се интересува от всички аспекти на секса, тъй че не е изненадващо, че той постоянно се изследва.

От научни, медицински, до поведенчески и психически проучвания, обхванатите тематики в секса и всичко обвързвано с него са неизчерпаеми. Хората са любопитни и се интересуват даже от странни неща за секса.

И по този начин, вижте някои невероятни секс обстоятелства:

Например, най-големият пенис с дължина 34,2 см принадлежи на американеца Йона Сокол, а Анна Суон от Шотландия е била видяна като жена с „ рекордно необятно влагалище “ с диаметър 48 см (според обиколката на главата на детето, което е родила). Хорст Шулц, въпреки това, еякулирал сперматозоиди на разстояние 579 сантиметра, написа trafficnews.bg.

Учени от Центъра за брачни и полови проучвания в Калифорния мериха оптималния брой оргазми за един час. Рекодрьорът е била жена със 134 оргазма (с нов оргазъм почти на всеки 44 секунди). При мъжете резултатът беше доста по-скромен - с 16 оргазма за един час.

Музеят на пениса в Рейкявик, Исландия е най-големият музей от този вид в света и е открит през 1997 година. Днес той съдържа и излага над 300 екземпляра, в това число пениси на хамстер и 92 други типа. Също по този начин от ден на ден мъже аплайват да дарят пениса си след гибелта, само че учените желаят предлаганият пенис да има някаква значима линия.

Мъжете постоянно се хвалят с уменията си за разкопчаване на сутиена, а актуалният връх се държи от Томас Фогел, който разкопчава до 56 сутиена в минута, а впечатляващият факт е, че той употребява единствено една ръка.

Най-големите оргии в света са се състояли в огромен склад в Япония, където до 250 двойки са правили секс по едно и също време. Всичко било снимано от снимачен екип. Всички 500 дилетанти са тествани за заболявания, излъчени по сексуален път.

Най-силната вагина в света публично принадлежи на съветската гимнастичка Татяна Кожевникова, която може да вдигне до 14 кг с гениталиите си. Тя споделя, че това е резултат от пет минути ежедневна подготовка на вагинални мускули в продължение на 20 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР