Човекът, който спечели над 1 милиард долара от лотарията Мега

...
Човекът, който спечели над 1 милиард долара от лотарията Мега
Коментари Харесай

Спечелилият над 1 милиард долара от лотарията в САЩ още не е потърсил парите си

Човекът, който завоюва над 1 милиард $ от лотарията „ Мега Милиони ” в Съединените щати, още не е потърсил парите си. Това оповестиха уредниците, откакто стана ясно къде е продаден печелившият билет. Печалбата в последна сметка беше един милиард и 340 милиона. Сумата е по-голяма, тъй като в последните часове преди тиража е имало доста купени билети.

Бензиностанцията, на която щастливецът е купил печелившия билет, се намира в предградията на Чикаго, близо до интернационалното летище. Телевизионни екипи и любопитни жители започнаха да се събират на мястото.

„ Победителят още не се е свързал с нас. Дори не знаем дали е наясно, че е спечелил, тъй че призоваваме всички - проверете билетите си ”, сподели Харолд Мейс, шеф на
лотарията за щата Илинойс, съобщи Нова телевизия.

Сега притежателят на билета ще би трябвало да направи значим избор. Дали да вземе цялата сума под формата на вноски за 29 години или да вземе малко под 800 милиона $ едновременно.

„ Победителят има 12 месеца да си потърси облагата и 60 дни да избере сред погашение или по-малка сума едновременно ", добави Мейс.

След като вземе парите, щастливецът ще би трябвало да заплати стотици милиони налози. В Съединените щати облагите от лотарийни игри се третират като всеки различен приход и федералното държавно управление взима 24 % от сумата. Щатът Илинойс също ще вземе една част, само че това облагане е под 5 % и няма да се отрази доста.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР