Човекът, който има отговорност и е натоварен с държавната власт

...
Човекът, който има отговорност и е натоварен с държавната власт
Коментари Харесай

Асен Йорданов: Тези, които олицетворяват закона, си променят натуралните актове

Човекът, който има отговорност и е претрупан с държавната власт да се бори с корупцията би трябвало да е транспарантно чист. Оказва се, че не е по този начин. При шефа на КНКОНПИ има разминаване в цените на имотното му положение Тук става въпрос освен за занижаване на цените, а за жилищно пространство, кото се пояснява като общи елементи.
Променят се натурални актове и документи в организацията по вписванията. Явно тази процедура за България е позволена. Това съобщи пред Евроком журналистът от Биволъ Асен Йорданов, разяснявайки излезлите пубикаии за имотното положение на шефа на КНКОНПИ Пламен Георгиев.

Той се върна обратно във времето: Така бяха и справките за Цацаров, със задна дата. Тогава, когато правихме следствие за моралния образ за оферти за основен прокурор арбитър, за имотните заявления, натуралните актове имаше и нещо забавно за връзките сред Цацаров и Георги Гергов. Как Гергов е придобил пловдивския панаир. Всичко е било подадено с входящ номер при тогавашния вътрешен министър Цветан Цветанов И е ставало дума за корупционни практики. После връзката се видя на срещата в ЦУМ - на Цацаров, Донев и Гергов. Та това е било входирано при Цветан Цветанов и тази кореспонденция потъва без никакво следствие. А офицерът, който е входирал това, е уволнен, напомни той.

Пламен Георгиев ли да се проверява самичък или Цацаров да го проверява. А Цветан Цветанов, който смачкал инспекция против Цацаров. На времето той покрил Цацаров. Ето това трансформира страната в оазис на беззаконието. Има тотално неуважение на законите, сподели още Йорданов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР