Човекът, който е бил зад волана на пикапа, най-вероятно е

...
Човекът, който е бил зад волана на пикапа, най-вероятно е
Коментари Харесай

Разкрития: Пиян украинец е виновен за касапницата със 7 мъртви и 3-ма ранени мотористи!

Човекът, който е бил зад кормилото на пикапа, най-вероятно е предизвикал злополуката с моторите в Ню Хемпшир, в която починаха 7 души, а други трима бяха ранени. Той най-вероятно е украинец. Бил е задържан и преди за шофиране в пияно положение, а също и за владеене на опиати.





Катастрофата стана в събота на път номер 2 в градчето Рандолф, който е на към 2 часа път северно от Конкорд, столицата на Ню Хемпшир и на 3 часа път с кола от Бостън. Въпреки че има единствено две платна, този път е главен за жителите и туристите, които пътуват на изток или на запад, написа bg-voice.com.



Володимир Жуковский, на 23 години, е задържан през днешния ден сутринта в дома си. Той бил считан за дезертьор, тъй като не се е предал, а имало опция да му бъде повдигнато престъпно държание. След като претърсили жилището, управляващите намерили останки от прахуляк, сходен на хероин. От него е взета проба. Засега против Жуковский няма повдигнати обвинявания за владеене на опиати.



При съдбовната злополука задържаният е карал пикап модел Додж, 2016-та година с прикачено ремарке (flatbed). Фирмата, за която е работил, е Westfield Transportation in Springfield. През 2013-та е бил задържан да кара под въздействие на забраненни субстанции. Малко по-късно през същата година книжката му е била отнета, тъй като е бил счетен за рисков на пътя, защото още веднъж е бил или пийнал или дригиран. Бил е подложен в изпитателен период от 210 дни. Миналата година пък е бил задържан за владеене на опиати. На 11 май тази година Жуковский е бил задържан, тъй като е карал под влияние на алкохол.

Според брата на Жуковский Денис той имал и брошура за ръководство на тир, добита преди по-малко от година. Собственикът на компанията Westfield Transportation in Springfield е декларирал пред полицията, че не е могъл да се свърже с водача си през целия уикенд.

„ Той е единствено на 23 години, приключва гимназия. Играе във футболния тим “, декларирал в съда юриста на Жуковский. „ Той наподобява като добър човек, който е забъркан в ужасна немарливост, като прочетох недоволството – случай поради немарливост “, допълнил той пред съдията.

Утре най-вероятно Жуковский ще бъде още веднъж в съда, с цел да чуе публично обвиняванията против него.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР