Човекът е социално животно. Стремим се да създаваме пълноценни дълбоки

...
Човекът е социално животно. Стремим се да създаваме пълноценни дълбоки
Коментари Харесай

Енергийният щит, с който ще се предпазите от недоброжелатели

Човекът е обществено животно. Стремим се да сътворяваме пълноценни дълбоки взаимоотношения, които се раждат точно посредством връзката. Всичко това звучи прелестно, само че крие в себе си вероятни отрицателни последствия.

Проблемите с общуването и проявяването на емпатия са свързани с навика ни да "отразяваме огледално " възприятията и светоусещането на своя събеседник. Сякаш по време на диалога попиваме от неговата вътрешна сила.

Ето за какво е значимо да внимаваме по какъв начин сортираме хората в обкръжението си. Ако в миналото сте попадали измежду намръщени енергийни вампири, евентуално още помните каква прочувствена изтощеност и липса на мотивация ви е коствало това.

Има метод да преборите това отрицателно влияние върху вас. Вижте по какъв начин в нашата изложба.

 Енергийният щит, с който да ще предпазите от токсични хора (6 метода за защита)  Енергийният щит, с който да ще предпазите от токсични хора (6 метода за защита)  Енергийният щит, с който да ще предпазите от токсични хора (6 метода за защита)  Енергийният щит, с който да ще предпазите от токсични хора (6 метода за защита)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР