Човека глас, както е известен изпълнителят Краси Аврамов, наскоро разкри,

...
Човека глас, както е известен изпълнителят Краси Аврамов, наскоро разкри,
Коментари Харесай

Краси Аврамов се хвана на нигерийската схема за киберизмами

Човека глас, както е прочут изпълнителят Краси Аврамов, неотдавна разкри, че е станал жертва на нагли хакери. Последствията касаят профила му в обществените мрежи, както и информацията в него. Аврамов е потърсил съвсем незабавно и подпомагане от полицията, въпреки да не е подал незабавно сигнал за хакерската офанзива, излиза наяве от това, което самият той споделя пред столично издание.

Нещо повече - Краси Аврамов побърза да уведоми и почитателите си с това, което му се случва сега, а също и да ги предизвести какво се случва във виртуалното пространство. Певецът с неповторими вокални благоприятни условия, даже благодари авансово на хората, които сами са решили да " подават сигнал до админите на платформата и да рапортуват този шарлатанин ".



От думите на Аврамов излиза наяве още, че съгласно него хакерите са " някакви нигерийци ", евентуално визирайки станалата печално известна още преди 20 години група интернет мошеници, основана в Лондон.

" Искали са персонални данни от моите почитатели, представяйки се от мое име през подправен профил ", разяснява той и се обръща с апел към почитателите си " в никакъв случай да не дават каквито и да било сведения за себе си на сходни сметки, били те, най-малко видимо, владеене на известни лица ".

Междувременно на профила менте на изпълнителя в мрежата е изтипосана негова фотография от по-ранните му години, съпроводена с надпис: " Цялата обич към теб, мой прелестен почитател, благодаря ти доста, че поддържа фантазията ". Кибер злосторниците пък, даже не са си направили труда да обяснят каква е тъкмо фантазията на Краси Аврамов и за какво тъкмо в този момент търси поддръжката на своите почитатели, като предлага на изцяло непознати хора своето виртуално другарство.

Именно подозрението предизвикало почитателите на Краси Аврамов в достоверността на акаунта му и да го докладвали на админите на платформата. Благодарение на тях и фалшивия профил на артиста е бил блокиран.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР