Човек, за да успее, понякога си плюе на сурата. Това

...
Човек, за да успее, понякога си плюе на сурата. Това
Коментари Харесай

Божков, съвестта и сурата

Човек, с цел да успее, от време на време си плюе на сурата. Това сподели нощес (9 юни) пред предаването " Алтернативата " събратът по орис на Васил Божков – Цветан Василев.
Тези думи доста тъкмо разказват нещо, което българинът всеобщо не помни и е не запомнил. А точно – правилата!
Когато Василев и Божков бяха в силата си, не даваха изявленията! Не разясниха, не разкриваха, не се възмущаваха. Напротив, бяха се трансформирали в митични фигури и на места имаше по някое събитие, украсено с премия за някой от двамата – нещо от сорта на " Мистър Икономика ". В този ред на мисли, да им задам и аз задочно един въпрос на двамата господа – в случай че вие по някакъв метод вземете властта, с какво ще се различавате от Бойко Борисов и Делян Пеевски?
Разкриването на далавери и закононарушения е жизненоважно за живота на едно общество. Но то не коства безусловно нищо без наказване за закононарушения и далавери! Ако има и един човек, който да има вяра, че изказванията на Васил Божков и Цветан Василев ще бъдат/са разследвани обективно и ще има обвинявания, надлежно санкции, да си спомни по какъв начин сегашният основен прокурор Иван Гешев изясни за какво Делян Пеевски го няма в делото " КТБ " - Путин и Обама също ги нямало. Можело да го има някъде из други 24 производства, свързани с КТБ, отново по думите на Гешев – е, 3 години по-късно ни гък, ни тон! И по този начин - до всички живели дълго и щастливо!
Васил Божков и Цветан Василев години наред бяха на върха на вълната – и по това време не се сетиха, че вълната има както пик, по този начин и дъно! Не се сетиха, тъй като не им беше преференциално. С други думи – не става и не може да си с правила единствено тогава, когато хунтата те подпре! Защото вероятността ти да си същият като ти пристигна ред, е 100% - може и по лотарийните логаритми да се пресметна, сигурен съм!
Борисов, Пеевски, Божков, Василев – всичките са играчи в една и съща игра. Въпросът за тях е само кой печели и кой губи. Но това по никакъв метод не значи да завоюва цялото общество – то губи при всички тези положения, тъй като няма правдивост. Единствената незнайна е в количеството " нямане " за всички нас, отвън " огромното доброутро " - другото е просто промяна на героите в същия театър!
Но дано не не помнят всички герои - колелото се върти, въпреки и по-бавно от време на време. А постоянно губещите, в случай че не желаят да го счупят, единствено ще му гледат спиците!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР