Човек винаги трябва да очаква изненади от Илон Мъск. Но

...
Човек винаги трябва да очаква изненади от Илон Мъск. Но
Коментари Харесай

Какво каза Мъск след новината, че е има близнаци

Човек постоянно би трябвало да чака изненади от Илон Мъск . Но все пак милиардерът и най-богат човек на планетата постоянно съумява да ни хване неподготвени.
 Илон Мъск, Шивон Зилис и новината за тайните близнаци на милиардера
Илон Мъск още веднъж е татко на близнаци

Милиардерът е доста загадъчен

Така да вземем за пример изобщо не чакахме, че фамилията на Мъск ще се усилва още. Но стана ясно, че през предходната година той е станал татко още веднъж. За повторно на близнаци.

И този път не от жена, с която има обществена връзка, а от такава, която безусловно работи за него. Шивон Зилис заема управителна позиция в една от фирмите на Илон Мъск Neuralink.

Doing my best to help the underpopulation crisis.

A collapsing birth rate is the biggest danger civilization faces by far.

Ден по-късно разбираме, че информацията е вярна и то от самия Мъск. В профила си в Twitter той написа, че прави всичко по силите си, с цел да се бори с намаляването на популацията.

Според него намаляващата раждаемост е най-голямата заплаха, пред която е изправена цивилизацията. В различен туит той приканва да запомним думите му, тъй като въпреки и тъжни те са самата истина. Илон Мъск се надява всички да имат огромни фамилии и поздравява всички, които към този момент са го постигнали.
 Илон Мъск, седемте му деца и какво знаем за тях
Децата на Илон Мъск, за които никой не приказва

Ето какво знаем за седемте наследника на милиардера

От People разбираме, че близнаците на Мъск са родени в Тексас, само че нито имената, нито пола са направени обществено притежание все още. Оказва се, че те са родени единствено седмици преди милиардера и някогашната му другарка Grimes да станат родители посредством сурогатна майка.

По този метод Илон Мъск е татко на цели девет деца. Всъщност, те са 10, само че първородният му наследник Невада умира 10 седмици след раждането си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР