Човек трудно се разделя с приятели и близки, дори когато

...
Човек трудно се разделя с приятели и близки, дори когато
Коментари Харесай

Тези зодиите с лекота ще ви изтрият от живота си, ако го...


Човек мъчно се разделя с другари и близки, даже когато те създадат неточност. Жертва на отчаяние или изменничество, множеството от нас са подготвени да простят… и това е нашата неточност.

Има хора, от които би трябвало да се отделим, колкото и да не ни се желае. И би трябвало да го създадем незабавно – с цел да боли по-малко, с цел да продължим напред, с цел да премахнем токсичното от живота си.

Иначе казано, би трябвало да следваме образеца на идващите 5 зодии:

Скорпион – би трябвало да извършите мощно усещане на един Скорпион, с цел да влезете в приятелския му кръг. Те умеят да се пазят и позволяват до себе си единствено изпитани хора. Иначе казано, в случай че имате другар от тази зодия, значи в действителност сте специфични. Те също избират малко, само че качествени хора към себе си. Ако инцидентно някой се осмели да ги съобщи, ще си изпати. Те са злопаметни и отмъстителни, постоянно си връщат.

Лъв – те се стремят към непрекъснато рационализиране и нови персонални върхове. Макар да са едни от най-общителните хора, усетят ли, че някой ги дърпа обратно, не му простят. Горди са и биха предпочели да вървят сами, в сравнение с паралелно с хора, които не заслужават тяхното положително отношение.

Овен – те са задоволително амбициозни, крепко стъпили на земята персони, че да умеят да отсяват верните хора от тези, които не им мислят положителното. Те не търпят да бъдат заобиколени от двуличие, неистини и операции. Надушват ги незабавно. Обикновено, най-близките им другари се броят на пръсти, тъй като който ги е наранил един път, автоматизирано губи мястото си в техния непосредствен кръг хора.

Телец – положителни и наивни – единствено на пръв взор. Макар да са спокойни натури, Телците са огромни анализатори. Трябва им време да претеглят тежестта на казуса, положителни и неприятните страни, само че щом един път решат, че даден човек ги е наранил или навредил прекалено много, другарството с него завършва. Те не дават втори късмет.

Водолей – хубавото при него е, че в случай че ви отстрани от живота си, няма да ви остави в незнание, а ще ви каже повода за това. Той има мощен авантюристичен дух и не обича скучните хора. Това би могла да е основателна причина да приключи другарството ви.

Източник: lifetime.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР