Човек се състои от повече от 70 процента вода. При

...
Човек се състои от повече от 70 процента вода. При
Коментари Харесай

Проф. Ернст Мулдашев: „Вискозната вода е мислеща субстанция и основата на вечната младост и дълголетие“

 „ Човек се състои от повече от 70 % вода. При новородено дете тя е до 90 % ”, стартира историята си Ернст Рифгатович Мулдашев. „ Но не трябва да се счита, че това e същата течаща течност, с която сме привикнали. “ Водата, споделя той, е мислеща субстанция.

В извънредно изявление хирургът приказва за революционното си изобретение. Хималайските йоги, споделя Ернст Мулдашев, могат да трансфорат цялата вода на организма си във вискозно положение.

Струва ни се, че водата е най-простото и добре познато химично съединяване, което може да съществува в три положения: течно, газообразно и твърдо. Професорът от Уфа Ернст Мулдашев, съветски хирург-офталмолог, е потвърдил, че в четвъртото си -„ вискозно “- положение тя може да твори чудеса.

Водата е мислеща субстанция

Ярък образец: плодът на детето е непознато тяло за майката.
Но съществува мембрана, която го увива в утробата, и тя е вода.
Дебелината и е единствено три микрона. И този тъничък филм основава чудеса: той отсейва и не пропуща антителата на майката към плода, защищава го от микроби, инфекции и ракови кафези, които съществуват в организма на всеки възрастен. Ако нямаше подобен филм, всяка бременност би завършила с отменяне на плода и импровизиран аборт.

Как хималайските йоги „ се консервират “

– Но каква е връзката с „ вискозната “ вода?

– Става дума за това, че водата в човешкото тяло се намира в две положения. Под формата на течност, която тече по целия организъм, и под формата на структурирана вода: тя не тече, а е на едно място и като че ли запълва дребни резервоарчета с размер 1-1,5 микрона. Обикновено тези „ бъчвички “, се събират в няколко пласта под формата на филм. Точно тази вода втори чудеса, спасявайки бъдещия живот на преди малко заченатото дете.

В медицината такава вода се назовава * гликозаминогликани. Хималайските йоги и както споделят, хората от предходната цивилизация, са могли и могат да трансфорат цялата вода на тялото си – както течащата, по този начин и структурираната – във вискозно положение. Точно това вискозно положение на водата е знамение! Щом йогите влязат в положение на сомати, те стават безсмъртни. Неподвижното тяло живее, тъй като духът му съществува и постоянно може да дохвъри назад, в случай че се появи обръщение от Бог …

– Добре прочут образец е 12-ият Пандито хамбо-лама Итигелов, който от дълги години е в датсан в сходно положение и чието тяло е  нетленно?

– Точно това е сомати. Обикновено хималайските йоги влизат в това положение, седейки в позата на Буда в пещерите. И те могат да останат в сходно положение хиляди, милиони години. Това е величие! „ Вискозната “ вода е водата на безсмъртието. Това е моето най-дълбоко разбиране.

„ Научихме се да получаваме изкуствена„ вискозна “вода “

– Аз като академик доста желаех да получа такава вода по някакъв метод. Дълго се блъскахме над този проблем, до момента в който не открихме в колагеновите нишки на човешкия организъм доста гъста субстанция, наречена ** протеогликан (сложен протеин).

Научихме се по какъв начин да я извличаме. Вътре в тъканта успяхме да получим нещо като изкуствена „ вискозна вода “. Веднага щом я открихме и започнахме да я използваме, тъканното присаждане се промени трагично. Ако по-рано след интервенцията пациентът страдаше дълго време, окото се зачервяваше, подуваше, то с използването на „ вискозна “ вода след интервенцията нямаше безусловно никакви затруднения.

Младостта е регенерация, господа!

– Това не е ли знамение?

– Да, това е знамение! И ние нарекохме това знамение алоплант. Парадоксът е в това, че „ вискозната “ вода е в положение да регенерира кафези, нишки, тъкани. А регенерацията, с други думи, е младост.

Ако кожната тъкан на лицето престане да се регенерира, тогава кожата остарява. Ръцете също стареят, цялото тяло застарява и всичко стартира да боли – пораждат дистрофия и недъгавост. И в случай че дадем подтик на процеса на регенерация, тогава стартираме и механизма за подмладяване. А процесът на връщане на младостта се подтиква от „ вискозна “ вода. На изток я назовават „ водата на безсмъртието “. С други думи, регенерацията е безконечна младост.

Научихме се да отглеждаме всичко

– Сега произвеждаме доста типове алопланти. На мястото на единия пораства роговицата на окото, различен подтиква растежа на черния дроб, костите … Научихме се да отглеждаме всичко. Това беше реализирано единствено от нас и за първи път в света. Никой различен не може да направи нещо сходно.

Осем „ центъра на величие “ в човешкото тяло

– От какво получавате „ вискозна “ вода?

– От донорски материали.

– Как наподобява тя?

– Може да се види единствено под електронен микроскоп. Прави се под формата на инжекции, под формата на трансплантируеми парченца тъкани. Но това е изкуствена „ вискозна “ вода. И аз помислих за това, че в тялото би трябвало да има и естествена „ вискозна “ вода под формата на центрове на величие. И започнахме да търсим тези „ центрове на безсмъртието “ предходната година. Бяха намерено осем сектора от естествена „ вискозна “ вода в човешкия организъм.

Едното от тези места е на свода на стъпалото, различен е в коляното. Те са общо осем. И когато намерихме естествена „ вискозна “ вода и създадохме алопланти от нея под формата на части и под формата на прахуляк, тя се оказа по-мощна от изкуствената. Тя дава някаква невероятна сила на индивида, която се популяризира по цялото тяло. И тук преди малко започнахме опити, които се оказаха доста обнадеждаващи: равнището на имунитета се покачва, заздравяването на рани се форсира и други сходни.

– Провеждат ли се опити върху хора?

– Министерството на здравеопазването и всички съответни органи ни позволиха да създадем клинични тествания върху клетъчни култури, плъхове и зайци. Мисля, че тези тествания имат огромно бъдеще.

– С какво е обвързвано?

– На първо място с подмладяването. Подмладяването съгласно мен не е да се отстранен бръчките и да се напомпат устните по ужасяващ метод. Това е началото на регенерацията на целия организъм, тъй като регенерацията е младост, господа!

Двете страни на монетата

– Всичко това е ужасно, само че като всяко огромно изобретение и вашето има няколко страни. От една страна е отлично, че хората ще имат опцията да живеят дълго и да умират млади. Но с всеобщото въвеждане на това изобретение може да се появят куп проблеми – обществени и комерсиални.

За кого ще е налично всичко това? Колко ще коства? Как ще се усеща човек, да речем, на 150 години? Между другото – твърди се, че на земята в този момент живее човек, който е на 147 години. Тридесет от последните години от живота си той мечтае да почине. Той е като връх   Чомолунгма в пустинята. Няма никой наоколо, с който да показа културните си кодове … Дори децата и внуците на неговите съвременници са умряли...

– Не съм мислил за това и не мога да кажа нищо по този въпрос. Докато текат проучванията. Но в действителността към този момент се употребяват доста медицински процедури, основани на изкуствена „ вискозна “ вода. И оказват помощ на хората. Например, те връщат зрението. В последна сметка окото вижда, до момента в който в него има течност, в това число „ вискозна “ вода. Веднага откакто изчезне, стартира дистрофия на окото и индивидът става кьорав. Чрез нашите процедури оказваме помощ на хората да поддържат зрението си.

За водата – „ жива “ и „ мъртва “

– В националните приказки тематиката за „ живата “ и „ мъртвата “ вода е доста известна. Дали това е същото като „ вискозната “ вода или нещо друго?

– Разликата е огромна. Хималайските йоги, с цел да влязат в положение на сомати и да осъществят консервация на течностите на организма си, да я трансфорат във „ вискозно “ положение, пият „ мъртва “ вода, която се намира в едно от хималайските езера. Наричат ​​го „ езерото с твърда вода “. За да върнат тялото в естественото си положение, те пият „ жива вода “, която се назовава „ течаща вода “.

Донесохме както „ жива “, по този начин и „ мъртва “ вода от Хималаите. Открихме доста забавни неща: „ мъртвата вода “ убива раковите кафези, само че не въздейства на здравите. „ Живата вода “ подхранва естествените кафези, само че не подтиква растежа на раковите.

И по този начин, благодарение на „ жива “ и „ мъртва “ вода йогите си оказват помощ да се „ консервират “, основават „ вискозна “ вода вътре в тялото си, като в същото време си оказват помощ духовно и въображаемо и медитират върху избрани мантри. Между другото, дърветата оцеляват през зимата по време на мощни студове заради обстоятелството, че течността и сокът в стволовете им стават вискозни през зимата.

Открития и спекулации към водата

– Напоследък се появява информация за доста сензационни открития към водата, само че има спекулации, в това число такива, свързани с комерсиален интерес. Да си напомним единствено изявите на А.Чумак по малкия екран при започване на перестройката, който твърдеше, че зарежда вода. Възможно ли е да се влияе на водата с биополе и с някои други дейности – с цвят, геометрични фигури, написани думи, както твърди да вземем за пример японецът Масару Емото?

– Може да се влияе. Но не всеки човек е в положение да направи това. Водата е по-умна. Това е мислеща субстанция, някаква съвършена и не изцяло изучена форма на живот. Не имам вяра на подобен тип проучвания. Мисля, че водата има собствен личен ген. Но би трябвало да повторя, че нямам доверие в вълшебства и резултати върху водата с геометрични фигури.

За летящите чинии на водни мотори

– Но какво ще кажете за Виктор Шаубергер, австрийския академик. Използвал е заклинания, до момента в който работел с вода. Какво мислите за това?

– Шаубергер е мощност! Наистина в работата си с вода той употребява заклинанията на Нойдите – шамани от Колския полуостров. Но той явно е бил отдаден. И Валтер, или Виктор Шаубергер (наричат го по друг начин) основава водни мотори и въз основата на тях – летящи дискове за хитлеристката езотерична общественост „ Аненербе “.

Имахме огромна експедиция до Колския полуостров до местата на политане на тези летящи чинии. От експедицията донесоха куп фотоси и видеоклипове за тези места. Моята книга за тази експедиция „ Загадката на Колския полуостров “ ще излезе скоро.

Но когато нацистите към този момент са победени, американците арестуват Шаубергер и се пробват да ги принудят да направи същите летящи дискове. На което ученият дал отговор, че той ще ги направи, само че апаратът няма да излети без заклинанията на нойодите над водата, въз основата на която работи моторът, тъй като нойдите, които самият той не познава, са починали, било във фашистки концлагери, или в руската система ГУЛАГ.

Нойдите също по този начин са имали и способността да зомбират хората по избран метод и с съответна цел. Всъщност това е зомбиране на човек, което му придава свръхестествена, невероятна мощ. Нойдите са знаели по какъв начин да трансфорат хората в послушни зомбита, от които може да се сътвори непобедима войска.

Лекарите просто се усмихват и махат с ръце …

– Но дано се върнем назад към водата.Мислите ли, че скоро хората ще могат да бъдат лекувани с вода с избрана конструкция, на всички места?

– Основите на това към този момент са положени и феноменът „ вискозна “ вода коства доста. Това е единствено началото на разбирането, че водата е по-умна от нас, хората … Дай Боже, това да се случи по-скоро!

– Трябваше да задам този въпрос на висши съветски медицински служители. Те просто се усмихваха и махаха с ръце…

– Разбира се, че ще се смеят! А в това време пациенти от 87 страни идват при нас в Уфа, и ние ги лекуваме с алопланти, които са основани на явлението „ вискозна “ вода.

 Източник: ufa1

* глюкозамингликаните, известни също като мукополизахариди, са глюцидни структури, с функционалност на структурни биомолекули, които могат да бъдат открити основно в съединителната тъкан, костната тъкан, междуклетъчната среда и епителната тъкан. Те са дълги вериги от сложни полизахариди или протеогликани, формирани от повтарящи се единици дисахариди.

Гликозаминогликаните са мощно полярни и имат способността да притеглят вода, тъй че са подобаващи за биологичните функционалности, които извършват. Те се употребяват също като смазочни материали или за попиване на въздействия. Всяка от тях е формирана от хексозамин и хексоза или хиалуронова киселина.

** Протеогликаните са главен систематичен съставен елемент на извънклетъчния матрикс. По своята конструкция съставляват глюкозаминогликани свързани ковалентно с белтъци, като белтъчната част образува така наречен вътрешност, от която „ стърчат “ глюкозаминогликановите молекули.

В хрущялната тъкан протеогликаните са свързани с хиалуронова киселина и образуват протеогликанови елементи. Силно хидрофилни съединения, заради съществуването на голям брой хидроксилни, карбоксилни и сулфатни групи.

 

Мирзакарим Норбеков: Задайте си следния въпрос: „ Кой съм Аз? “

 

Представете си: Станали сте сутринта, с изпитание на волята сте се откъснали от леглото и сте полетели! Разперили сте своите благ криле, и … Или сте се събудили, излезли…

Цялата публикация

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР