Човек приема предизвикателства, там където може да се реализира. След

...
Човек приема предизвикателства, там където може да се реализира. След
Коментари Харесай

Каракачанов не приема предизвикателство за коремно, не е във форма и няма време

" Човек приема провокации, там където може да се осъществя. След като висшият главнокомандващ може да направи едно коремно възлизане, аз мога да направя половин . А пък господин Витков, в случай че ме предложения да се надпиваме с бира - той е експерт в тая област, и там няма да приема, тъй като не мога толкоз да пия ", разяснява пред БТВ военният министър Красимир Каракачанов.

" Съжалявам в случай че можех, щях да го направя. Но не съм във форма. Човек би трябвало да поддържа форма, само че когато имаш време да вървиш по фитнес зали, можеш - аз нямам време ", добави Каракачанов във връзка предизвикването, което му насочи във " Facebook " Светльо Витков от " Глас национален ".



" Навремето, като е трябвало в казармата, съм правил, беше наложително ... И аз по тази причина споделям, че младежите би трябвало да ги вкараме в казармата - да възстановят малко мъжкия си тип и дисциплинираност. Една част вървят (на фитнес), другите - най-вече по бирариите , само че това е една друга тематика ", изясни военният министър.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР