Човек, представящ се за избягалия от индонезийски затвор австралиец Шон

...
Човек, представящ се за избягалия от индонезийски затвор австралиец Шон
Коментари Харесай

Избягал от затвора австралиец предлага интервю за продан

Човек, представящ се за избягалия от индонезийски затвор австралиец Шон Едуард Дейвидсън, е поместил известие във Facebook, че предлага да продаде първото си телефонно изявление на някоя медия, написа австралийският информативен уебсайт news.com.au.
 
Съобщението е поместено на страница на името на Матю Рейджуан Ридлър. В него е посочено, че медията, която изиска да направи това изявление с Дейвидсън, би трябвало да изпрати по имейл детайлности, измежду които сумата, която предлага, а също и да прати лист с въпроси.
 
Четирима чужденци избягаха от индонезийски затвор, единият е българин

Полицията проверява дали в действителност Facebook страницата е на Дейвидсън.

Когато избягал от пандиза, на 33-годишния Шон Едуард Дейвидсън му оставали още 10 седмици наказване от едногодишната присъда за нарушаване на имиграционните закони на Бали, в това число потребление на паспорта на различен австралиец, оповестил документа си за загубен. По-рано е бил разгласен за търсене в австралийския град Пърт по обвинявания в наркотрафик.
 
Дейвидсън е измежду четиримата пандизчии чужденци избягали през юни от затвор в Денпасар, столицата на курортния остров Бали. След избягалите беше и 43-годишният българин Димитър Николов Илиев, излежавал седемгодишна присъда за пране на пари и други закононарушения.
 
Няколко дни след бягството управляващите в Източен Тимор оповестиха, че са заловили и изпратили назад в Индонезия двама от чужденците, избягали от пандиза на остров Бали - българина Илиев и 31-годишния индиец Сайед Мохамед Саид.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР