Човек от щаба на Саутхамптън е ядосал Жозе Моуриньо, заради

...
Човек от щаба на Саутхамптън е ядосал Жозе Моуриньо, заради
Коментари Харесай

“Един идиот” накарал Жозе да се държи така

Човек от щаба на Саутхамптън е ядосал Жозе Моуриньо, поради което мениджърът на Тотнъм направи тази сценка по време на мача сред двата отбора по-рано денем. Горе-долу това се схваща от обяснението на треньора, който не беше изцяло явен в изрече си. В 77-ата минута на срещата Специалния се надвесе над един от треньорите на пейката на домакините и получи жълт картон. Създаде се по-скоро усещане, че той желае да види какво написа върху лист хартия, което пък беше признато за тактическо напътствие на тима.

What is Mourinho doing LOOOOL pic.twitter.com/Np80CJzmKc
— (@UsmanA__) January 1, 2020
“Бях недодялан, само че по адрес на един глупак. Напълно заслужавах да получа жълт картон. Казах неприятни думи”, изясни Моу.

Тотнъм загуби с 0:1 след безлично показване, а в допълнение нещата се усложниха поради контузиите на Хари Кейн и Танги Ндомбеле. “Кейн играе по цялостен мач всякога. Може би травмата му е сериозна, а може би - не е. Със сигурност той ще пропусне прочут интервал. Не знам какво е ситуацията и с Ндомбеле. Мисля, че за него това е десета контузия за сезона. Тези проблеми го спират”, добави мениджърът.
 Пълно крушение за Тотнъм, Моуриньо се прочу с нов номер (видео)
Жозе приказва и за представянето на своя тим на “Сейнт Мерис”: “Получи се чудноват мач, тъй като нямахме никакви проблеми в отбрана. Съперникът не сътвори някакви огромни рискове за нас. Този отрицателен резултат е продължение на случилото се през предходната година. За последните 12 месеца на тима му е доста мъчно да реализира сполучливи резултати на открито. Работата не е в това да се купува, а да се работи с тези футболисти.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР