Човек от малцинствата изхвърлял боклуците си в нивите на асеновградчани.В

...
Човек от малцинствата изхвърлял боклуците си в нивите на асеновградчани.В
Коментари Харесай

Асеновградчанка: Ще тънем в боклуци и мизерия, невинни хора ще умират по пътищата!

Човек от малцинствата изхвърлял боклуците си в нивите на асеновградчани.

В своя обява в обществената мрежа Facebook Лидия Георгиева твърди, че е станала очевидец на възмутителна панорама. Човек от малцинствата с каручка си е изхвърлил битовите боклуци в нивите на хората в квартал Шкилово - против бензиностанцията, новият квартал на кърджалийския път. Като съзнателен жител, Георгиева е побързала да подаде сигнал с точното местонахождение на нарушителя на закона. Сигналът бил признат, само че полицейски екип не дошъл на мястото, което накарола Лидия да се обади още веднъж и да попита дали някой ще дойде на място, с цел да откри нарушаването на закона. Тя е предоставила и телефонния си номер, с цел да я потърсят за очевидец.

Георгиева споделя, че нито някой й е звъннал, нито нарушителят е бил спрян и глобен. В поста си тя написа още, че хората, който живеят в квартала, към този момент пазят държанието на полицията в Асеновград и дефинира това като възмутително. " Защото те нямали какво да вземат от хората от малцинствата, нямало смисъл да го стопират... Чудно! Има един огромен проблем. Тези хора остават безнаказани. Наказанията и санкциите са им неефективни, тъй като нямат нищо на тяхно име. Добре, тогава да се откри метод да станат ефикасни тези санкции. Да се конфискуват каруците им, които даже нямат светлоотразителни знаци и сума ти почтени хора катастрофират поради тях, а на нас ни глобяват за колани... Парадокси!!! Безхаберие!!!! Като нямат пари или парцели да поставят публичен труд, да им се конфискуват каручките. "

Жената предлага да бъдат поставени осведомителни табели, от които да излиза наяве къде е разрешено да се изхвърлят битовите боклуци: " Най-малкото, сложете огромни осведомителни плакати с информация къде гратис да се изхвърлят битовите боклуци, на български езин и надлежно на езика на малцинствата в квартала им. Интегрирайте го това малцинство, не им давайте помощи, дайте им РАБОТА!!! Задължете огромните компании да наемат най-малко най-малък брой служащи от малцинствата - ИНТЕГРАЦИЯ! И в този момент някой ще каже кой да го направи. Ами шефа на полицията, като вижда, че не може дейно да се събират санкции и да се санкционират, да намерения малко, да даде оферти в съответното министерство за решение на казуса с " невъзможното им наказване. "

За край, Лидия се обърна към органите на реда със следните думи:

" Господа служители на реда и най-много вие на по-висшите постове, Вие сте тези които би трябвало да вземат решение проблемите на едно общество. Начини постоянно има! Уведомете съответните министерства и институции. Предложете промени в законите, които не работят за обществото! Когато един проблем се подценява дълго време той ще ескалира. Последствията от тези проблеми ще носят нашите и вашите деца! Ще тънем в отпадъци и бедност и почтени хора ще умират по пътищата, тъй като моят колан, че не е комплициран се вижда, а каручката без светлоотразителни знаци, изхвърляща отпадък на нерегламентирано бунище, която прекоси целия град цялостна с битови боклуци, остана НЕВИДИМА! Заплатите ви драги държавни чиновници се заплащат от обществото, с цел да служите на обществото... Не споделям, че не си вършите работата, само че може да се желае още доста, но доста, и вие си го знаете, тъй като е явно и е насмешка за БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ".

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР