Човек от Куинс, обвинен в водене на списък с човешки

...
Човек от Куинс, обвинен в водене на списък с човешки
Коментари Харесай

Мъж от Ню Йорк, хванат с бомби, списък с „човешки жертви“, насочен към ченгета, е бил охранител в начално училище

Човек от Куинс, упрекнат в водене на лист с „ човешки жертви “, който включва ченгета и съдии, до момента в който е натрупал самоделни бомби и фантом Guns беше охранител в крайградско начално учебно заведение в Лонг Айлънд.

Анджело Хациагелис, който беше задържан с неговия кандидат-брат анархист в дома на майка им в Астория, беше надзирател в началното учебно заведение „ Джон Ф. Кенеди “ в Грейт Нек, до момента в който учебните чиновници не схванаха за ареста му от ченгета и федерални сътрудници.

„ Въпросното лице е било назначено в JFK Elementary без никакъв случай от какъвто и да е тип от началото на тази образователна година “, сподели Кенет Босърт, шеф на учебните заведения Great Neck, в имейл до родители от региона във вторник, съгласно региона.

„ Въпреки това, би трябвало да подчертая, че той не е участвал в JFK или в което и да е регионално оборудване след ареста му и няма да му бъде позволено да се върне на територията на учебното заведение по каквато и да е причина в бъдеще “, написа Босерт.

Той сподели, че Hatziagelis работи за Arro...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР