Човек от ъндърграунд средите, който е наясно със схемите на

...
Човек от ъндърграунд средите, който е наясно със схемите на
Коментари Харесай

Арестуват мъжа на Мара Отварачката?

Човек от ъндърграунд средите, който е наясно със схемите на третия подред брачен партньор та Мара Отварачката – Мирослав Соколов, по-известен като Миро Дзвера, разкрива, че не е нищо повече от прост шарлатанин. До момента той бе потвърден като женски пехливанин, който млади крепко Мара Отварачката, а тя пък на собствен ред неколкократно го зарязва, след което още веднъж се прибира при него.

 

Истината е, че Миро Дзвера не е нито предприемач, нито пък лихвар, а напълно елементарен шарлатанин, специализирал се в „ щавенето “ на непознати застрахователи. Схемата почнала да се пропуква, откакто наскоро негов другар декларирал, че до момента в който обядвал в заведение покрай Народното събрание, някой отмъкнал лъскавото му „ Порше “. Този факт незабавно усъмнил органите на реда, поради че случката се е разиграла в така наречен „ Триъгълник на властта “, който се пази зорко. Едва ли някой автоджамбаз би поел риска да открадне скъпарското возило измежду бял ден, освен това тъкмо в този регион.

 

При осъществената от криминалистите инспекция станало ясно, че шеф на сдружението притежател на въпросното возило, е точно Мирослав Соколов. 

Освен откраднатият автомобил на компанията му се водели още 3 безусловно идентични като марка, цвят и модел автомобила. Станало ясно и че в системата на КАТ няма данни 3 от 4-те автомобила на Дзвера да са минавали на канал, още по-малко пък да са били внасяни в страната ни.

 

Така повода незабавно излязла нескрито – това са така наречен коли-двойници. Участие в схемата с мнимото вписване на първокласните возила несъмнено имали и корумпирани ченгета, фалшификатори на документи от Пазарджик и региона, както и притежател на съвременна автокъща в южната част на столицата. Впоследствие всяка от колите-двойници, към този момент публично регистрирани с български табели и постоянни родни документи за благосъстоятелност, били застраховани в локални клонове на огромни интернационалните застрахователи.

 

Разбира се Дзвера, който самичък си измислил страховития прякор, избягвал да влиза в полезрението на фирмите на починалия Алексей Петров и сикаджийския необут Младен Михалев – Маджо, известни с респектиращите си структури.

 

Десетки коли, с някои от които се снима и Мара Отварачката, до момента в който го раздаваше щастливо омъжена, са минавали по описаната скица. Луксозният живот на Дзвера обаче почнал да се пропуква, откакто повярвал в незаменимостта си и почнал да се държи пренебрежително и надменно с близките. На всичкото от горната страна самозабравилият се измамник „ запалил “ с пари собствен непосредствен – прочут предприемач, който бил наясно със схемата. След като прецаканият баровец подшушнал каквото и където би трябвало, държавната машина в лицето на ГДБОП се задействала.

Антимафиотите към този момент трескаво събират данни за незаконната активност на Мирослав Соколов и съгласно осведомени даже се готви ареста му.

 

Мара Отварачката също имала подготвеност да спомага на полицията след множеството плесници, които е понесла от Дзвера, в случай че не дублира офертата, която й направил, с цел да смени показанията си за нанесения й побой при започване на годината. Усещайки жегата зад ъгъла, Соколов на часа се покрил от светлините на прожекторите и умува по какъв начин да се избави от ареста, който се обрисува като неминуем, освен това напълно скоро.

 

Последното, което се чу за комичната двойка бе, че още веднъж са разграничени. Мара Отварачката даже изтри всички фотоси с Дзвера и махна брачната си халка в търсене на следващото любовно премеждие.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР