Човек от американския щат Калифорния, който е ял суши всеки

...
Човек от американския щат Калифорния, който е ял суши всеки
Коментари Харесай

Този американец хапваше суши всеки ден, но после му се случи нещо много лошо

Човек от американския щат Калифорния, който е ял суши всеки ден, е получил 1,5 метра тения в тялото си. Мъжът от град Фресно отишъл в незабавното поделение на болничното заведение и се оплакал от кървава диария, само че след прегледа доктор Кени Бах открил, че става въпрос за голяма тения.

Лекарят разкрил, че първоначално мъжът отказал да се лекува, до момента в който не получи отвратителното доказателство за здравословния проблем.

" След като в тоалетната, извадих тоалетната хартия от тялото на пациента ми и я разпрострях, видях нещо, което наподобява на голям, дълъг мрачен червей ", призна доктор Бах.

Впоследствие червеят се оказал 1,5 метра дълъг. Пациентът на Бах му признал, че усещал по какъв начин червея се " извива " и чувствал, че като че ли " червата му излизат ", до момента в който седял в тоалетната.



След това с лекаря почнали да отстраняват червея, който почнал да се движи, написа foxnews.com.

Бахн споделил, че мъжът бързо получил облекчение, откакто се уверил, че има тения. Докторът предписал медикаменти на пациента си,  за да му помогне да в профил останалата част от червея в тялото.

Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите разгласиха миналогодишно изследване, което предизвестява, че дивата сьомга, уловена край крайбрежията на Аляска, може да съдържа тения.

Пострадалият гражданин от Фресно пък оповестил, че скоро няма да яде сьомга.

Превод „ Петел ”

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР