Човек наистина не знае кога и къде ще срещне любовта

...
Човек наистина не знае кога и къде ще срещне любовта
Коментари Харесай

Като на кино: Лекарката Милена от Спешна помощ се влюби в сина на пациент и после заживя с него

Човек в действителност не знае по кое време и къде ще срещне любовта си. Живо доказателство е разказът на една лекарка от провинцията, която трогна с него десетки консуматори във Facebook. 
``
реклама

Милена е доктор от Бърза помощ. Когато я викат на адрес при възрастен мъж, даже не допуска, че това посещаване при пациент ще е съдбовно, написа Блиц. 

Ето какво споделя тя:

" Преди три години на този ден бях на аудиенция на възрастен мъж по време на 12-часова на ден дежурство! Бях лекарски екип единствено със хигиеничен водач.

Пациентът беше направил съдов случай.

Аз го прегледах, описах прегледа си и известих моето мнение на брачната половинка и сина на пациента. Обясних, че мъжът е бил с исхемичен мозъчен инсулт, ЕКГ е положително, кръвната захар в границите на нормата за възрастта и АКН е леко повишено.

Препоръчах да се транспортира до болничното заведение в Спешно отделение, невролог, скенер на основен мозък и след скенера най-вероятно ще бъде приет в болница в болничното заведение.

Пътеката е 5 дни. Казах им: Пригответе пациента за превоз до болничното заведение с персонална здравноосигурителна брошура, персонална карта, медикаментите, които приема постоянно за сърцето, както и всички такъми за болница. 

Докато околните приготвяха пациента, ми стана неприятно от изтощеност и помолих за вода и лъжичка захар, безусловно се изпотих и започнаха да ми се подгъват краката.

Помолих за стол да седна и напиша прегледа си във фиша за Спешна Медицинска помощ.

Възрастната дама ми даде вода и захар, синът й - шоколадови бонбони и изчезна. След не повече от 3-4 минути ми донесе кафе с мляко на мен и водача и ми благодари за обстойния обзор, внимание и отношение към татко му.

Аз му благодарих и му обясних, че че това е моето обвързване.

Транспортирах пациента - възрастен мъж, чист, учтив, учтив и леко обезпокоен. 

Казах му, че инсултът евентуално е лек, че е късметлия, той се успокои, от самото начало го държах за ръка.

Транспортирахме го до болничното заведение. След ден ме потърси синът на пациента и до ден сегашен сме дружно. Пациентът ми стана свекър, баща Стойчо, а жена му Марина ми стана свекърва - мама Маринка.

Обичам ги и те също. Аз съм обичана, уважавана, почитана от брачна половинка ми и неговите родители и неговата сестра. Благодаря на Бог, на Съдбата. Щастливка съм ", приключва невероятния си роман лекарката от Спешна помощ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР