Човек може да си е вкъщи и пак да осъществява

...
Човек може да си е вкъщи и пак да осъществява
Коментари Харесай

Александър Кенанов: Късметът не идва сам, привличаш го с много работа

" Човек може да си е у дома и отново да реализира фантазиите си. Винаги се пробвам да потвърдя неща, които са съвсем невъзможни в очите на доста хора ", сподели в студиото на " Преди всички " Александър Кенанов, учил в Съединени американски щати със стипендия по американски футбол. Той се връща в родината си, с цел да стане не по-малко добър кинопродуцент на документални филми.

Роден е в София, израснал  в Самоков. Завършва Испанската гимназия, по-късно - операторско майсторство в НАТФИЗ и отпътува да играе футбол в Съединените щати. приключва магистратура по бизнес администрация в университета „ Назарийн “ в градчето Бетъни, след това се връща в родината, с цел да прави кино.

" В Оклахома торнадото е нещо съвсем всекидневно. Щатът е доста еднакъв, постоянно съответстват предизвестията за торнадо и наводняване.

Покрай професионалното ми развиване работих по план, обвързван с Абу Даби и прекарах няколко дни с принца, който е луд по дрифта. Беше друго от това, което чаках. Оазис посред пустинята, цялостен с най-скъпите коли на света ", описа Кенанов.

" Колкото по-големи са звездите, толкоз по-лесно се работи на терен с тях ", сподели Кенанов за работата си като продуцент със звезди като Хавиер Бардем и Пенелопе Крус.

" Късметът не идва самичък, ти го привличаш с доста работа и старания. Имаме доста положителни експерти и към момента сме евтино, което има огромно значение в международен мащаб.

 Ако не можеш да успееш тук, няма да успееш на никое място. "

Цялото изявление чуйте в звуковия фай.

 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР