Човек, който вечно събира боклук“, получи глоба от £400 за

...
Човек, който вечно събира боклук“, получи глоба от £400 за
Коментари Харесай

Глоба за събиране на боклук от £400, след като общината намери писмото му в кофата

Човек, който „ постоянно събира отпадък “, получи санкция от £400 за мухи от общински съвет след адресирано писмо към него беше открито захвърлено в боклука.

Робърт Стюарт, 71, от Тънстал, Стафордшир, сподели, че е „ погнусен “ от санкцията от градския съвет на Стоук он Трент с писмото, изхвърлено в боклука врата. Той споделя, че постоянно оповестява за изхвърляне на мухи и повдига въпроса пред локалния народен представител Джонатан Гълис.

Той упорства, че „ в никакъв случай, в никакъв случай “ не би изхвърлил боклука и счита, че писмото би трябвало да е било доставено на неверен адрес. „ Аз съм безусловно погнусен. Вечно групирам отпадък, хората в този регион ще ме поддържат. Получих писмо, което ме преследва за £400 за изхвърляне на мухи, което не е изхвърлено от мен “, сподели той.

„ Намериха мое писмо в целия този отпадък. Искам да видя доказателство за това писмо. Ако са го създали, някой различен го е получил и го е изхвърлил. Нарязвам множеството си писма, доста рядко се случва постави ги в кофата. Исках самичък да отида и да погледна боклу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР