Човек, който спечели колосалните $28 милиона (£22,4m), след като похарчи

...
Човек, който спечели колосалните $28 милиона (£22,4m), след като похарчи
Коментари Харесай

Човек, който получи £22 милиона от 40p лотариен билет, споделя пет неща, които трябва да направите, ако спечелите

Човек, който завоюва колосалните $28 милиона (£22,4m), откакто похарчи единствено 50 цента (40p) за лотарийски билет, показа своите пет най-хубави съвета за всеки, който има задоволително шанс да завоюва огромна облага.

Тимоти Шулц, който беше единствено на 21 години, когато завоюва Powerball през 1999 година, работеше като чиновник на бензиностанция в Айова, Съединени американски щати, когато числата му се появиха. Той съвсем загуби милионите си, когато сътрудника му Сара Елдър, която беше единствено на 20 години по това време и затова прекомерно млада, с цел да купи легално лотарийски билет в Айова, съобщи половината благосъстоятелност върху печелившия билет.

Двойката бяха дали по 50 цента, с цел да го купят. За благополучие обаче Сара отдръпна желае си, преди да стигне до съда и те уредиха въпроса частно.

Тимоти, който в този момент ръководи подкаст и канал в YouTube, където беседва с други печеливши от лотарията, разкри петте неща, които всички би трябвало да създадат, в случай че в миналото имат шанса да видят, че числата им се усилват......

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР