Човек и добре да живее, рано или късно се жени!Но

...
Човек и добре да живее, рано или късно се жени!Но
Коментари Харесай

Роден секссимвол най-после се престраши и подари годежен пръстен на любимата си

 Човек и добре да живее, рано или късно се дами!

Но умерено! Дишайте, дами! Това не се отнася за секс признака на българското кино Калин Врачански! Актьорът е срещу брака и няма желание да се дами. Все отново обаче се е решил на друга сериозна крачка – а именно да подари годежен пръстен на обичаната си.

Художничката Александра Стоянова носи дребното дискретно украшение на безимения си пръст и въпреки да го крие, автора.ком видя камъка.

Блондинката не го смъква от ръката си, като само по време на курсовете по изобразяване, го завърта с камъка надолу, с цел да не се разчува новината.

Калин и Алекс предпочитат да пазят персоналния си живот надалеч от медиите и по тази причина са споделили за годежа единствено с най-близките си.

" Нямам желание да се бракосъчетавам, считам, че един автограф може единствено да скапе връзките сред влюбените “, категоричен е Калин.

Решението им да не минават под венчилото не е нещо ново. Редица всемирски двойки избират да си останат сгодени без брак. Поп певицата Лора Караджова също е приела годежния пръстен от нейния любим Марсел Рохас, само че няма желание да подвига женитба.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР