Човек и добре да живее, рано или късно получава критика

...
Човек и добре да живее, рано или късно получава критика
Коментари Харесай

Фенове плюят Иван Юруков

Човек и добре да живее, рано или късно получава рецензия в обществените мрежи. Актьорът Иван Юруков попадна под прицела на телеманиаците, които с интерес попиват всяка серия на „ Откраднат живот “.

След появяването му в настоящия сезон на здравната драма, потребителите на Facebook в най-голямата почитател група на сериала не стопират да го укоряват. Като не става въпрос единствено за героя му доктор Табаков, а и за актьорската игра.

„ Юруков е цялостен шок в сериала. Все едно му е първа роля “, „ Изключително нерешителен и неоснователен. "Все едно е на подготовка, а не пред камерите ".

За страдание се обрисува най-слабият персонаж измежду халтурата, в която се трансформира този в миналото доста мощен филм “ и „ Ужасен е, нищо хубаво не намирам в този човек “, са единствено част от мненията в обществената мрежа.

Не липсват и бранители на Юруков, които укоряват „ нищо неразбиращите критици “ във почитател групата. Голяма част от негодуването против екранния доктор Табаков е и поради любовната сюжетна нишка с най-голямата фаворитка на феновете – доктор Огнянова. Героинята на красивата Диана Димитрова постоянно е в центъра на сантименталните драми в „ Откраднат живот “, и то не с един собствен сътрудник. Затова феновете на сериала се майтапят, че в идващия сезон сценаристите би трябвало да я сватосат с Асен Блатечки или Калин Врачански.

Междувременно телевизионната болница отвори порти за най-върлите почитатели на сериала. Актьорите Марта Вачкова, Наум Шопов-младши, Неда Спасова, Дани Рашев и режисьорите на здравната драма показаха най-интересните местоположения и истории от новата болница.

„ Тук се случва магията на историята, която се гради с помощта на целия екип. Радваме се, че през днешния ден ще може да ви покажем най-интересните кътчета от новата болница, която към този момент се трансформира в наш дом “, показа Вачкова. Шопов-младши, който приключи медицина в действителния живот, пък описа по какъв начин по време на фотоси е разкрил киста на статист, който играе пациент, и го е пратил на същински обзор.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР