Човек и добре да живее идва време да избира подарък

...
Човек и добре да живее идва време да избира подарък
Коментари Харесай

Перфектният партньор или как да изберем подарък за хората, с които правим бизнес

Човек и добре да живее идва време да избира подарък за своите бизнес сътрудници. Корпоративният подарък е наложителен жест на благодарност към хората, с които работим. Когато става въпрос за бизнес и дарове, сътрудникът, на който може да разчитате, е негово величество положителното уиски.

Подарък, с който няма по какъв начин да сбъркате. Ето и няколко положителни хрумвания за вашия съвършен корпоративен подарък:

С мирис на Шотландия. Chivas Regal Extra ще задоволи и най-капризните стремежи на познавачите със своя бездънен мирис, богат плодов усет и великодушна наслада. Създадено от изключителна композиция от редки типове уиски, комбинирани с малцово уиски, отлежало в шери бъчви от олоросо шери избите в Испания.



Paddy e един същински благонадежден избор за подарък за вашите бизнес сътрудници, с които с изключение на работа споделяте и другарски взаимоотношения. Неговият характерен уталожен, мек и наличен усет е обичан на всички.



За по-взискателните изберете The Glenlivet – напитка с извънреден темперамент. The Glenlivet е същински гуляй за сетивата, уиски отлежало в обичайните дъбови бъчви, допълнени от селективна приложимост на американски бурета за първо наливане, които придават кремообразна наслада, създавайки добре уравновесен и мек малцов усет.



А до момента в който приказваме за същински усет, няма по какъв начин да пропуснем Jameson Crested - ослепителен бленд, който се отличава с компактен плодов темперамент, едвам доловими подправки и шоколадови нотки, допълнени от деликатни шери полутонове. И всичко това ни минимум не накърнява тройно дестилираната му мекост, която е запазена марка.



Последното ни предложение е изключително уместно за бизнес дамите - коледна селекция Ballantine’s Christmas Reserve & Cafe de Paris Rose. Пенливото Café de Paris Rosé е с хубав коралово розов цвят и изобилства от деликатни балончета. Леките му, само че сложни аромати, се характеризират от приятни нотки на червени плодове като ягода и череша и сладка круша с леко подмятане на млечен усет.



Перфектният сътрудник мисли за всичко. Ето за какво ви предлагаме да се доверите на онлайн-магазина за поръчка на алкохол Best Drinks. Разполага с богат избор и многообразие - подобаващ за дарове за всевъзможни мотиви (а и без) с алкохолен темперамент - ром, водка, ликьор, текила и какво ли още не. Само в този момент, всеки поръчан подарък от Best Drinks върви със специфична коледна картичка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР