Човек е толкова свободен, колкото иска да бъде. Свободата е

...
Човек е толкова свободен, колкото иска да бъде. Свободата е
Коментари Харесай

Караянчева в Смолян: Човек е толкова свободен, колкото иска да бъде

Човек е толкоз свободен, колкото желае да бъде. Свободата е избор и в случай че ти си избрал да бъдеш свободен, няма кой да ти го забрани. Така, че бъдете свободни, родопчани! Гордейте се и постоянно почитайте своите герои! Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева в Смолян, съобщи кореспондентът на .
Тази вечер Караянчева взе участие в тържествените празнувания, отдадени на 106 години от Освобождението на Родопите. Днес е и празникът на град Смолян.
По думите на Цвета Караянчева единство би трябвало да има в името на общите дела, в името на националните идеали, само че тя сложи политиците под изискване. „ Защото ние, политиците, от време на време бягаме от това единство, противопоставяйки се политически, само че постоянно би трябвало да мислим за хората, които са ни избрали, които са ни пратили да работим за тях. Така, че на първо място е нужно единство в името на общата идея България “, акцентира Цвета Караянчева. Тя пожела триумф на смолянчани и на кмета на Смолян в това, което прави за града.
„ Ние имаме доста антична история, имаме своите поучения и би трябвало да предаваме на идните генерации тази горделивост и своята история “, добави ръководителят на Народното събрание.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР